Home #3Seriale #3Seriale. Cătălin Striblea și trei seriale care l-au „dat peste cap”

#3Seriale. Cătălin Striblea și trei seriale care l-au „dat peste cap”

0
0

Cătălin Striblea, jurnalist cu o lungă experiență și matinal la Digi FM, a povestit, la invitația PaginadeSeriale, despre producțiile care îi plac.

„Rar reușesc să văd serial în timpul săptămânii. Poate să mai văd câte un episod din reluările de la Comedy Central.

Zăbovesc cu plăcere să văd Doi bărbați și jumătate, partea cu Charlie Sheen sau Trăsniții din Queens. Și, recunosc, am făcut un efort care ne-a mâncat multe ore de somn, mie și soției, să revedem integral Friends. Fantastic”, a povestit jurnalistul pentru PaginadeSeriale.ro.

„Dar uneori ne dedicăm câte un week-end ca să vedem câte un serial greu, care merită toată atenția. O să vă spun trei care m-au dat peste cap”:

1. 13 Reason Why este un serial pe care orice părinte de adolescent trebuie să-l vadă. E o lume acolo pe care nu o cunoaștem și despre care trebuie să învățăm. Bullying-ul, agresiunea digitală, depresia, sunt datele unei generații pe care noi nu o înțelegem.

Știu că fiul meu a a apucat să vadă câteva episoade și mi-a spus la un moment dat că ”ce arată ei acolo, așa este și la noi.” Mereu am trăit cu impresia că 13 reason Why este mai mult decât o ficțiune. Nu o să te relaxeze, dar nici nu cred că asta e ideea.  Bonus: mi-a plăcut mult muzica din film. Dacă stai să o cauți, să mergi mai departe în căutarea artiștilor, o să ai o experiență excelentă.

2. Nu cred că e musai ca un serial să vă relaxeze, să vă dea o stare de bine. De asta vă recomand mini-seria Patrick Melrose cu Benedict Cumberbatch, care face un rol fantastic.

Cred că e una dintre cele mai bune performanțe ale sale. Filmul este ecranizarea unei cărți cu același nume și o să vă fie ca un ghid în lumea drogurilor, a eșecului și a disperării. O să vedeți lucruri de care nu ați auzit niciodată sau de care vă e teamă.

Lumea obișnuită refuză să se uite la acele, seringile, pastilele și prafurile care sunt în jurul nostru. E ca și cum ai fi un personaj din Trainspotting. Uneori e atât de îngrozitor încât lași episodul și te apuci de altceva. Dacă vreți să vedeți o istorie glorioasă a decăderii și a nefericirii cu bani, asta e.

3. Și dacă vreți ceva în aceeași notă, încercați Kidding cu și de Jim Carey. Carey și-a investit banii în acest film care prezintă viața tristă a unei celebrități tv. Un păpușar care apare seară de seară la televizor și care înveselește copiii Americii cade treptat în propriul univers. Mintea i-o ia razna și acțiunile sale devin de neînțeles, de la acte caritabile la distrugere. E un film care o să te convingă odată pentru totdeauna că Jim Carey nu este un actor de comedie, ci unul dintre marii actori ai lumii. De văzut, cu mult curaj.”

Despre #3Seriale.

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale Andreea Marin

#3Seriale Anghel Damian serialul Vlad

#3Seriale Octavia Geamănu

#3Seriale Maurice Munteanu

#3Seriale de la Bogdan Nicolai

#3Seriale de la Gina Pistol

#3Seriale de la Octavian Strunilă

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Cristina Ciobănașu

#3Seriale. ADDA

#3Seriale. Inna

#3Seriale. Shurubel, matinalul Kiss Fm

#3Seriale. Nicoleta Nucă

#3Seriale. Bratu și Giurgea de la SuperSpeed

#3Seriale de la Lori Ciobotaru

#3Seriale Ilinca Vandici

#3Seriale Florin Ristei

#3Seriale. Teo Trandafir

#3Seriale. Actorul Ștefan IancuJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…