Home #3Seriale #3Seriale. I-am întrebat pe Bratu și Giurgea de la SuperSpeed la ce seriale se uită. S-au potrivit la un singur titlu: Star Trek

#3Seriale. I-am întrebat pe Bratu și Giurgea de la SuperSpeed la ce seriale se uită. S-au potrivit la un singur titlu: Star Trek

0
0
Costin Giurgea (stanga) si Tudor Bratu

Bratu și Giugea, cei doi realizatori ai emisiunii SuperSpeed de la Pro TV, au vorbit pentru PaginadeSeriale despre seriile favorite. S-au potrivit la un singur titlu preferat: Star Trek.

Detalii, în continuare:

Costin Giurgea și cum „consumă” el serialele: „Des. Cred că prea des. Mă uit din mai multe motive: pentru că unele te plasează într-un context social contemporan, altele îți deschid ochii asupra manipulărilor guvernamentale și altele te prind cu povestea. Mor de curiozitate. De fapt, cred că ăsta e și motivul pentru care mi-e frică de moarte. N-o să știu ce se mai întâmplă în Ozarks.”

Tudor Bratu: „Nu mă uit în mod regulat, însă când apare un sezon nou încerc să mă uit cât de repede posibil. Dacă este cu difuzare săptămânală, abia aștept să vină următorul episod și următorul și următorul. Nu pot sta până se termină seria și să mă uit la tot într-o singură zi, așteptarea ar fi prea mare pentru mine!”

#3Seriale care i-au plăcut lui Costin Giurgea (sunt all time favourites, după cum ne-a mărturisit el): 

1. Seinfeld. „Absolute all time king of comedy pentru mine, m-a trecut prin niște perioade nasoale, prietenul meu foarte bun.”

2. Star Trek, The Next Generation – „Pentru că e serialul care îți redă încrederea în umanitate și îți amintește de valorile care ne mai dau o șansă pentru viitor sau ți le setează, dacă nu le ai. Practic, dacă ești un sălbatic needucat și te uiți la Star Trek TNG poți să te integrezi fără probleme în societate, dacă nu chiar să dai lecții altora. Este serialul care se folosește de tehnologie, vise și viitor ca să îți arate că la baza tuturor lucrurilor stau relațiile umane de bun simț.”

3. Black Mirror – „Pentru că e disruptiv și neașteptat. Și pentru că, dincolo de plot twists peste plot twists, îți arată scenarii la care nu te-ai gândit sau care nu te-ai gândit că s-ar putea să se întâmple. Black Mirror este despre cât de ușor o poate lua lumea razna, nu doar fără ca tu să-ți dai seama, ci cu ajutorul tău. Este absolut înfricoșător și te face să te uiți mult mai atent în oglindă. Te face să-ți pui întrebările alea grele.”

 

#3Seriale care l-au marcat pe Tudor Bratu:

1. Two and a Half men – o comedie de geniu nu atât de vulgară precum “Married with children” și nici atât de “grea” pe alocuri precum Seinfeld;

2. Star Trek – „Când eram mic vedeam fiecare episod duminica după-amiază împreună cu tatăl meu, era pe TVR1 cred că de la 17:30, era minunat pentru a visa mai departe.”

3. Breaking Bad – „L-am văzut târziu, dar abia după ce l-am vizionat a doua oară mi-am dat seama cât de bun este de fapt. Probabil cel mai bun serial din viața mea.”

 

Alte titluri de la Tudor Bratu:

Ce urmăresc acum: Game Of Thrones, desigur. Este o poveste minunată indiferent de ce zice lumea; e o poveste în adevăratul sens al cuvântului nici nu mai contează cum o vor închide, dacă o vor închide și cât mai durează;

Stranger Things – serialul meu preferat momentan, abia aștept al doilea sezon – apare acum în octombrie pe Netflix – realizarea tehnică mi se pare de excepție, personajele sunt geniale; atât de geniale încât pe alocuri mi s-a părut că “IT” e puțin copiat din el;

“Better Call Saul” – spinoff din Breaking Bad cu un personaj genial; am terminat toate sezoanele, aștept ultima serie, practic momentul în care Saul devine… adevăratul Saul pe care îl adori din Breaking Bad.

Aș mai menționa și “Mr. Robot”. Celor care mă întreabă de ce îmi place le spun simplu… “Mă face să nu mai dorm noaptea și să fiu paranoic la orice se întâmplă în jurul meu”…

DESPRE #3Seriale

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Cristina Ciobănașu

#3Seriale. ADDA

#3Seriale. Inna

#3Seriale. Shurubel, matinalul Kiss Fm

#3Seriale. Nicoleta NucăJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…