Home Grile POSTURI Împărăția fiarelor și Regret, la TNT, luna aceasta. AXN aduce sezoane noi ale Grimm, Scorpion și NCIS

Împărăția fiarelor și Regret, la TNT, luna aceasta. AXN aduce sezoane noi ale Grimm, Scorpion și NCIS

0
0

TNT aduce două seriale noi, luna aceasta: Împărăția fiarelor și Regret. Împărăția fiarelor debutează pe 16 octombrie și spune povestea unui tânăr care se lovește de lumea interlopă din „jungla urbană”.

Din2 octombrie, TNT aduce Regret, o producție ce urmărește viața scriitoarei de comedie Andrea și expune, într-un mod comic, imaturitatea și supărările ei interioare de zi cu zi.

ÎMPĂRĂȚIA FIARELOR
Premiera: luni, 16 octombrie, de la 22:00
Difuzare: în fiecare luni, de la 22:00

„Împărăția fiarelor” urmărește povestea plină de activități criminale din sânul unei familii din California de Sud. După ce îi moare mama din cauza unei supradoze de droguri, tânărul Joshua Cody este forțat să se mute în casa bunicii alături de cei trei unchi ai săi: Andrew, Craig si Darren. Întrucât cei trei sunt implicați într-o mulțime de infracționalități, introvertitul Joshua se trezește implicat fără voia sa în lumea interlopă. Curând, el va fi prins între clanul Cody și poliție și va trebui să decidă dacă rămâne loial familiei sau dacă va coopera cu poliția.

REGRET
Premiera: duminică, 22 octombrie, de la 21:05
Difuzare: în fiecare duminică, de la 21:05

Serialul urmărește viața scriitoarei de comedie, soției și mamei Andrea (Andrea Savage-Helmed), care expune într-un mod comic imaturitatea și supărările ei interioare de zi cu zi. Cele zece episoade ale primului sezon îi aduc pe micile ecrane și pe Tom Everett Scott (Southland) în rolul lui Mike, soțul acesteia, și pe Olive Petrucci, în rolul Ameliei, fiica celor doi.

AXN aduce sezoane noi ale serialelor Grimm, Scorpion, NCIS și NCIS Nola

Grimm, sezonul 3, din 6 octombrie, de la 21:05

Nick, transformat acum în zombie se dovedește mai puternic decât credea Baron și prăbușește avionul peste zona Portland-ului, unde devastează un bar. Între timp, Adalind începe probele pentru a-și recăpăta puterile.

Cu: David Giuntoli, Russell Hornsby

Scorpion, sezonul 3, din 5 octombrie, de la 21:05

După ce viețile lor personale și profesionale intră pe o pantă descendentă, Paige, Happy, Walter, Toby și restul echipei își pun planurile deoparte și colaborează cu Marina S.U.A. pentru a opri două avioane de luptă cotropite de hackeri, deasupra Los Angeles-ului.

Cu: Elyes Gabel, Katharine McPhee

NCIS, sezonul 11, din 4 octombrie, de la 21:05

O explozie din cadrul unui eveniment din Washington care lasă în urmă victime îi schimbă lui Parsons perspectiva asupra lui Gibbs și a echipei NCIS. Între timp, lăsați fără serviciu, DiNozzo și McGee investighează cazul ca civili, în ciuda pericolului iminent.

Cu: Mark Harmon, Pauley Perrette

NCIS NOLA, sezonul 3, din 4 octombrie, de la 22:55

Când un lunetist seamnănă panică prin întreg New Orleans-ul, echipa trebuie să rezolve cazul. Simultan, sunt nevoiți să facă față plecării bruște a lui Brody și sosirii neașteptate a agentului special FBI Gregorio.

Cu: Scott Bakula, Lucas Black, Rob Kerkovich

Tags


Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…