Home Grile POSTURI HBO aduce noul sezon Larry David, inamicul public nr.1. HBO 3 va difuza Dexter, toate sezoanele

HBO aduce noul sezon Larry David, inamicul public nr.1. HBO 3 va difuza Dexter, toate sezoanele

0
0

După șase ani de absență, Larry David a revenit cu serialul său Curb your enthusiasm la HBO. Noul sezon are câte un episod pe săptămână, lunea de la 21.00, din 2 octombrie. În total, sunt 10 episoade. Totodată, HBO continuă cu producțiile începute în septembrie, The Deuce, tot lunea, de la 20.00, Directori adjuncți și Șeriful, cu Tim Roth în rol principal.

HBO 3 aduce mai multe titluri noi, printre care Dexter, toate sezoanele, de marți până vineri, Sora Jackie și sezon nou din comedia Episoade, cu Matt LeBlanc, Tamsin Greig și Stephen Mangan.

PaginadeSeriale prezintă în continuare oferta de seriale de pe HBO și HBO 3 din luna octombrie:

HBO

CURB YOUR ENTHUSIASM IX./ LARRY DAVID, INAMICUL PUBLIC NR. 1 – IX (10 episoade)

Din 2 octombrie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (va fi disponibil și pe HBO GO)

După șase ani în sălbăticie, Larry David s-a întors – ca Larry David – în noi episoade ale premiatului serial de comedie “Larry David, inamicul public nr. 1”.

Larry s-a întors – iar asta este o veste foarte, foarte bună! La șase ani după ce premiatul serial “Larry David, inamicul public nr. 1“ și-a difuzat ultimul episod, HBO prezintă în premieră zece noi episode ale serialului câștigător al Globului de Aur și al premiului Emmy în care scriitorul/ producătorul/ comediantul Larry David îl interpretează pe…scriitorul/ producătorul/ comediantul Larry David. În fiecare episod, apare David (care se joacă pe el însuși) care trece prin diverse situații împreună cu personalități fictive și reale. Jeff Garlin (îl interpretează pe managerul Jeff Greene), Susie Essman (o joacă pe Susie, soția lui Jeff), Cheryl Hines (este Cheryl, fosta soție a lui Larry) și JB Smoove (în rolul lui Leon, prietenul lui Larry) își reiau rolurile, însă în serial vor fi și invitați care fie se joacă pe ei înșiși, fie interpretează alte personaje. În noile episoade îi veți putea vedea pe Richard Lewis, Bob Einstein, Ted Danson și Mary Steenburgen, precum și pe Elizabeth Banks, Ed Begley Jr., Carrie Brownstein, Bryan Cranston, Lauren Graham, Jimmy Kimmel, Nick Offerman, Nasim Pedrad, Elizabeth Perkins și alții. În acest sezon, Larry are o idee măreață care va primi feedback promițător de la mai mulți posibili investitori – asta până când o serie de eșecuri afectează planul, cel puțin temporar.

THE DEUCE (8 episoade)

În fiecare luni, de la 04:00 și 20:00 (disponibil pe HBO GO)

HBO -The Deuce

Cu James Franco și Maggie Gyllenhaal în rolurile principale, serialul dramă HBO explorează lumea anilor ’70 din New York, când au avut loc niște momente revoluționare pentru ce urma să devină industria sexuală americană ce valorează miliarde de dolari.

Creat de George Pelecanos și David Simon (“Cartelul crimelor”) și avându-i pe James Franco și Maggie Gyllenhaal în rolurile principale, serialul “The Deuce” prezintă povestea legalizării și ascensiunea industriei pornografice din New York, de la începutul anilor ’70 până la mijlocul anilor ’80. Serialul explorează momentele revoluționare pentru ce urma să devină industria americană de sex ce valorează miliarde de dolari.

VICE PRINCIPALS II./ DIRECTORI ADJUNCȚI – II (9 episoade)

În fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil și pe HBO GO)

Sezonul final al serialului de comedie care prezintă alianța dintre doi directori adjuncți de liceu (Danny McBride și Walton Goggins) înainte și după ce îl dau la o parte pe noul director al școlii.

Creat de Danny McBride și Jody Hill (co-creatori ai serialului HBO ”Viața și apucăturile lui Kenny Powers”), acest serial de comedie neagră prezintă povestea unui liceu și a celor doi oameni care plănuiesc să-l conducă: directorii adjuncti. McBride și Walton Goggins îi interpretează pe Neal Gamby și Lee Russell, doi administratori ambițioși care își pun deoparte neînțelegerile pentru a-l sabota pe noul director ales, Dr. Belinda Brown – un plan care dă rezultate la sfârșitul sezonului 1, când lui Brown i se înscenează ceva și este forțată sa demisioneze. Euforia simțită de Gamby și Russell după ce sunt numiți co-directori interimari e de scurtă durată, deoarece mașinile lor sunt incendiate în parcarea școlii și Gamby este împușcat de un atacator mascat. Este oare vorba de răzbunarea Belindei Brown sau de ceva mult mai sinistru? O să supraviețuiască Gamby și se va întoarce el la muncă, unde o va recuceri pe Amanda? Poate Russell să conducă școala în lipsa lui Gamby? Toate răspunsurile le veți afla în al doilea sezon, care este și cel final, din “Directori adjuncți”, care va avea premiera în septembrie.

TIN STAR/ȘERIFUL (10 episoade)

În fiecare vineri, de la ora 20:00 (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)

Într-un oraș izolat de munte, plin cu muncitori nomazi, un șerif devine victima unui atac. Șocul evenimentului îl pune pe un drum de autodistrugere și culminează cu apariția unui alter ego fără scrupule.

Serialul, a cărui acțiune se petrece într-un oraș idilic de munte afectat de un val din ce în ce mai mare de crime și plin de muncitori petrolieri nomazi de la un centru apropiat de fisurare hidraulică, spune poveste emoționantă și uneori amuzantă a lui Jim Worth (Tim Roth). Acesta este un familist convins și șerif zelos a cărui viață liniștită este dată peste cap când o bandă de criminali îi omoară bebelușul într-o încercare eșuată de a-l ucide pe el. Acest lucru, combinat cu rușinea pe care o simte pentru propria lașitate și refuzul său de a accepta trecutul, declanșează alcoolismul lui Jim. Acesta ia forma unui alter ego: Jack Devlin, o variantă de-a lui din trecut care bea, este fermecătoare, necinstită și violentă.

HBO3

  • Seriale ce continuă și în octombrie:

THE WHITE QUEEN/ REGINA ALBĂ (10 episoade)

În fiecare duminică, de la ora 11:50 (tot sezonul este pe HBO GO)

THE GOOD FIGHT/ LUPTA PERFECTĂ (10 episoade)

În fiecare miercuri, de la ora 21:00 (tot sezonul este pe HBO GO

I’M DYING UP HERE/MOR AICI, PE SCENĂ! (10 episoade)

În fiecare miercuri, de la ora 21:55 (e disponibil pe HBO GO)

VICTORIA (8 episoade)

În fiecare duminică, de la ora 21:00 (tot sezonul este pe HBO GO)

RAY DONOVAN V (12 episoade)

În fiecare duminică, de la ora 22:00

THE DURRELLS/ FAMILIA DURRELL (6 episoade)

  • Premiere

THE AFFAIR III./ AVENTURA – III (10 episoade)

Din 3 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, câte două episoade (sezonul este deja disponibil pe HBO GO)

“The Affair” explorează efectele emoționale ale relației extramaritale dintre Noah, un scriitor cu o soție și patru copii, și Alison, o tânără chelneriță care încearcă să-și refacă viața și căsnicia în urma unei tragedii.

Un serial deopotrivă profund și intrigant de evaziv, “The Affair” explorează efectele emoționale ale relației extramaritale dintre Noah Solloway și Alison Lockhart, care se întâlnesc într-o stațiune din Montauk, în Long Island, New York. Noah este un profesor din New York și absolvent al colegiului Wimmiams, care a publicat deja un roman și acum se chinuie să scrie a doua carte. El are un mariaj fericit și patru copii, însă nu suportă dependența față de socrul lui bogat. Alison este o chelneriță tânără care încearcă să-și refacă viața și mariajul după moartea subită a copilului ei. În sezonul 3, acțiunea se petrece la trei ani distanță și prezintă o altă perspectivă, cea a lui Juliette Le Gall, noua iubită a lui Noah.

EPISODES V./ EPISOADE – V (7 episoade)

Din 6 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 21:30 (va fi disponibil și pe HBO GO din 1 octombrie, un episod în fiecare săptămână)

Al cincilea sezon al serialului de comedie în care Matt LeBlanc este gazda unei emisiuni de succes, in timp ce Sean și Beverly trebuie să facă față fostului partener al lui Sean, care le distruge serialul.

La începutul sezonului 5 din “Episoade”, au trecut câteva luni și emisiunea “The Box” a devenit un hit. Din păcate pentru Matt LeBlanc, asta înseamnă că acum e privit doar ca un prezentator, iar anii lui de actorie au fost dați uitării. Sean (Stephen Mangan) și Beverly (Tamsin Greig) se simt și ei mizerabil. Fostul partener al lui Sean, Tim (Bruce Mackinnon) se ocupă acum de serialul lor, “The Opposite of Us”, iar Sean și Beverly trebuie să îi suporte lipsa de umor și talent, asta în timp ce acesta le distruge show-ul. Lucrurile nu merg prea bine nici pentru Carol (Kathleen Rose Perkins), care a ramas fără un loc de muncă și bani, însă lucrurile par să meargă bine pentru fostul ei iubit, Merc (John Pankow), care acum este producător la “The Box” și profită de orice ocazie ca să îi distrugă viața lui Matt. Până la urmă, acesta a avut o aventură cu soția lui.

NURSE JACKIE/ SORA JACKIE (7 sezoane)

Din 10 octombrie, de marți până vineri, de la ora 19:05, câte două episoade (toate sezoanele sunt deja pe HBO GO)

Acest serial de comedie este despre o femeie încăpățânată care încearcă să găsească un echilibru între viața haotică de la muncă și viața ei personală foarte complexă, totul în timp ce se luptă cu sistemul de sănătate.

Fiecare zi e o situație pe viață și pe moarte într-un spital din New York, însă pentru asistenta Jackie (Edie Falco), asta este partea cea mai ușoară. Între o durere cronică de spate care nu o lasă-n pace și o viață personală aflată tot timpul pe marginea colapsului, o să fie nevoie de niște minciuni nevinovate, reguli încălcate și strategii secrete ca să scape de durere și să fie cu un pas înaintea dezastrului.

DEXTER (8 sezoane)

Din 10 octombrie, de marți până vineri, de la ora 20:00 (toate sezoanele sunt deja pe HBO GO)

Dexter Morgan este un criminal pentru lucrează la laboratorul de criminalistică al poliției din Miami. El are propria sa noțiune asupra justiției: în timpul zilei rezolvă crime, iar noaptea le comite.

Este deștept, arată bine și are simțul umorului. El este Dexter Morgan (Michael C. Hall), criminalul îndrăgit de toată lumea. În timpul zilei, el rezolvă crime din laboratorul de criminalistică al secției de poliție, iar noaptea le comite. Dexter respectă însă un cod strict al onoarei, care este, în același timp, salvarea sa și povara pe care trebuie să o ducă. Prins între compulsia lui mortală și dorința pentru fericirea adevărată, Dexter e un bărbat care se află în conflict cu lumea și cu el însuși.

 

 

MARATOANE ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ LA HBO3

  • 7 octombrie – Gherila (de la 21:00)
  • 14 octombrie – Șase (de la 21:00)
  • 21 octombrie – Twin Peaks 2017, primele 9 părți (de la 21:00)
  • 28 octombrie – Twin Peaks 2017, ultimele 9 părți (de la 21:00)

RELLIK

Din 7 octombrie, în fiecare sâmbătă, la Cinemax

“Rellik” spune povestea în revers a unui ucigaș în serie. Vinovatul e prins înainte ca drama să capete amploare și să meargă înapoi, pe firul șirului său de victime. Richard Dormer este polițistul pornit pe urmele sale.

Ce face dintr-un om un ucigaș în serie? Ce-l face pe un polițist să devină obsedat de un astfel de om? Ce evenimente sunt atât de hotărâtoare în destinul unor oameni? “Rellik” (killer/ucigaș scris pe dos) reprezintă o construcție structurală ce răstoarnă conceptul de poveste cu ucigaș în serie. Vinovatul e prins înainte ca drama să capete amploare și să meargă înapoi, pe firul șirului de victime. Căutarea vinovatului reprezintă coloana vertebrală a poveștii, dar în centrul ei se află detectivul desfigurat și cu probleme Gabriel Markham (Richard Dormer). Enigmatic, neobosit și carismatic, Gabriel pleacă pe urmele ucigașului ce l-a marcat atât fizic cât și psihic. Partenera lui Gabriel este Elaine (Jodi Balfour), un detectiv isteț și intens, gata de orice pentru a face treabă bună.

MIKE JUDGE PRESENTS: TALES FROM THE TOUR BUS/ MIKE JUDGE PREZINTĂ: POVEȘTI DIN TURNEU

Din 4 octombrie, în fiecare miercuri, pe Cinemax 2

Mike Judge, co-creatorul serialului “Silicon Valley”, se întoarce la rădăcini cu “Mike Judge prezintă: povești din turneu”

Mike Judge, co-creatorul serialului “Silicon Valley”, se întoarce la rădăcini cu “Mike Judge prezintă: povești din turneu”, un serial de comedie cu opt episoade care prezintă poveștile celor mai excentrice personaje ale muzicii country.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…