Home Grile POSTURI HBO Go în octombrie aduce titluri precum OZ – Înschisoare federală, Viața secretă a cuplurilor sau O femeie de onoare

HBO Go în octombrie aduce titluri precum OZ – Înschisoare federală, Viața secretă a cuplurilor sau O femeie de onoare

0
0

Ce seriale vedem în octombrie pe platforma video HBO GO. Platforma anunță producții precum Viața secretă a cuplurilor, Urzeala tronsurilor: dezvăluiri și clasicul OZ – Înschisoare federală.

Paginadeseriale.ro prezintă în continuare lista serialelor care intră pe HBO GO din octombrie.

THE SECRET LIFE OF COUPLES/ VIAȚA SECRETĂ A CUPLURILOR

Din 2 octombrie, câte un episod pe săptămână

Sexologul Sofia Prado, care are un centru de terapii alternative pentru cupluri, este prinsă în anchetarea unei rețele complexe de corupție condusă de un bancher puternic care are o influență mare asupra guvernului.

Institutul Tantra, condus de Sofia și partenera ei, Miranda, este un centru de terapii alternative specializat în tehnici care oferă o viață sexuală mai bogată. Ricardo și Marta, care au început un război unul împotriva celuilalt, sunt doi dintre pacienții Sofiei. Ca și Daniel, care este foarte îngrijorat și stresat. El lucrează la banca Andreazza și este convins că cineva îl urmărește, așa că a angajat un detectiv particular. Sofia se află și ea sub presiune: Jonas, fostul ei soț, vrea ca aceasta să semneze actele de divorț și amenință să-i dezvăluie secretele dacă nu e de acord. Jurnalistul Vicente și fotografa Renata sunt aleși să se ocupe de Forum, o ceremonie de decernare a premiilor care îl onorează pe bancherul Edgar Eleno Andreazza, unul dintre cei mai influenți oameni din țară.

GAME OF THRONES ’17 S7 GAME REVEALED I. / URZEALA TRONURILOR: DEZVĂLUIRI

Câte un episod pe săptămână

O producție cu interviuri exclusive cu actorii și echipa serialului “Urzeala tronurilor” care oferă mai multe informații despre cum au fost realizate unele dintre cele mai importante momente ale sezonului 7.

Sezonul 7 s-a terminat, dar acum puteți merge în spatele camerelor de filmat. Acest serial cu 7 episoade prezintă modul în care a fost filmat fiecare episod din ultimul sezon, oferă interviuri cu echipa serialului și acces pe platoul de filmare.

THE HONOURABLE WOMAN/ O FEMEIE DE ONOARE

Tot sezonul va fi disponibil din 9 octombrie.

Thriller-ul cu spioni o are în centru pe Nessa Stein, o frumoasă și puternică femeie de afaceri care luptă pentru egalitate și pace în Orientul Mijlociu, conducând puternica fundație Stein împreună cu fratele ei, Ephra.

Scris și regizat de Hugo Blick, câștigător al premiului Bafta, și cu Maggie Gyllenhaal în rolul principal, filmul este un thriller cu un ritm alert care se petrece pe un fundal internațional. Când era tânără, Nessa Stein a văzut cum tatăl ei a fost ucis de aripa înarmată a organizației palestiniene pentru eliberare. Acum are treizeci și ceva de ani și se află în fruntea procesului pentru pace din Orientul Mijlociu. Înnobilată de campaniile ei, noua Baronesă trebuie să lupte cu forțele care conspiră împotriva ei când îi oferă un contract important unui om de afaceri palestinian. Când acesta este ucis, Nessa și fratele ei sunt monitorizați de serviciul secret. “The Honourable Woman” spune povestea călătoriei personale a unei femei care vrea să îndrepte greșelile făcute într-o viață anterioară.

LUTHER

Toate sezoanele (4) vor fi disponibile din 9 octombrie.

Picture shows: DCI John Luther (IDRIS ELBA)

Un serial psihologic în care Idris Elba interpretează personajul principal, pe detectivul John Luther, care lucrează în Londra și a cărui minte genială nu îl poate salva întotdeauna de violența pasiunilor sale.

Idris Elba îl interpretează pe neconformistul detectiv John Luther în acest thriller captivant. Luther, care lucrează la unitatea crimelor serioase din Londra, este un polițist dedicat, care face conexiuni inspirate. Este fascinant, obsesiv și uneori periculos din cauza violenței fixațiilor sale. Pe parcursul serialului, Luther se confruntă cu o succesiune de dueluri psihologice între vânător și vânat, prădător și pradă. Dar pe măsură ce mizele devin mai mari și mai personale, drumul singuratic al lui Luther îl duce pe marginea tentației.

 

THE SHADOW LINE/ O LUME PERICULOASĂ

Tot sezonul va fi disponibil din 23 octombrie.

Detectivul inspector Jonah Gabriel este chemat să ancheteze uciderea lui Harvey Wratten, șeful unei organizații de infractori. De cealaltă parte a liniei, un asociat de-al lui Wratten plănuiește să riște tot ce are pentru o ultimă afaceri cu droguri.

Un thriller sofisticat plin de conspirații care aduce la viață o lume cinematografică a moralității neclare și a personajelor marcate de conflict care locuiesc în ea. Detectivul inspector Jonah Gabriel (Chiwetel Ejiofor) este chemat să ancheteze uciderea lui Harvey Wratten, șeful uneia dintre cele mai mari organizații criminale din Marea Britanie. Însă din cauza amneziei de care suferă, provocată de un glonț care i-a rămas în creier, și a 250.000 de lire sterline care lipsesc din camera dovezilor, Gabriel se întreabă dacă există cineva în care poate avea încredere, inclusiv el însuși. De cealaltă parte a liniei este Joseph Bede, un asociat de-al lui Wratten, care plănuiește să riște tot ce are pentru o ultimă afacere cu droguri. Din umbră, păpușarul letal Gatehouse privește tot ce se întâmplă. Pe măsură ce Gabriel începe să descoasă ițele din jurul organizației lui Wratten, rețeaua de intrigi devine și mai complexă, iar linia care îi împarte pe jucători devine din ce în ce mai neclară.

BABYLON BERLIN

Din 13 octombrie, câte două episoade pe săptămână

Berlin, anii ’20. O metropolă pentru cei cu talent și ambiție. Însă dincolo de suprafața strălucitoare, masele sărace se chinuie pentru o viață mai bună. Este timpul pentru crimă organizată și extremism politic.

Berlin, primăvara lui 1929: o metropolă aflată în dezordine. De la economie la cultură, de la politică la lumea subterană – totul se află în mijlocul unei schimbări radicale. Speculațiile și inflația deja afectează fundațiile tinerei republici. Sărăcia din ce în ce mai răspândită și șomajul se află în contrast cu excesele vieții de noapte a orașului și a energiei sale creative în exces. Gereon Rath, un tânăr inspector din Cologne, este transferat la Berlin pentru a rezolva un caz – o organizație pornografică condusă de mafia din Berlin. Ce pare la prima vedere o simplă problemă de șantaj se transformă într-un scandal care va schimba pentru totdeauna viețile lui Gereon și ale asociaților săi apropiați. Împreună cu Charlotte Ritter și partenerul lui, Bruno Wolter, Rath se confruntă cu o rețea complicată de corupție, trafic de droguri și de arme, obligându-l să intre într-un conflict existențial, fiind prins între loialitate și dezvăluirea adevărului. Marea întrebare este: cine este prieten și cine este dușman în această poveste?

OZ/ OZ – ÎNCHISOAREA FEDERALĂ

Toate sezoanele (6) vor fi disponibile din 9 octombrie.

Bine ați venit în Orașul de Smarald, o aripă experimentală a închisorii de securitate maximă Oswald. A fost creat cu un număr prestabilit de membri a zece unități demografice rasiale și sociale ca să se vadă dacă își pot rezolva neînțelegerile.

Bine ați venit în Orașul de Smarald, o aripă experimentală a închisorii de securitate maximă Oswald, cunoscută și ca “Oz”. Condus de Tim McManus și supravegheat de Leo Glynn, Orașul de Smarald este despre reabilitarea prizonierilor. Indiferent dacă este vorba de un infractor sau un criminal, condamnat la câțiva ani sau pe viață, fiecare are un rol pe care trebuie să-l joace. Odată ce ești înăuntru, alege¬-ți prietenii cu atenție. Fiecare grup – musulmani, latini, italieni, arieni – stă aproape de prieteni comuni și îi terorizează pe dușmanii comuni. Să nu zâmbești. Ia-ți o armă. Stai de partea bună a tuturor…dacă reușești să o găsești.

BILLIONS/ MILIARDE

Toate sezoanele (2) vor fi disponibile din 28 octombrie.

Un serial complex despre puterea politică a marilor finanțe din New York. Genialul administrator de fonduri speculative Bobby “Axe” Axelrod și imprudentul procuror Chuck Rhoades joacă un joc periculos cu o miză de miliarde.

Laureații cu Emmy® și Globul de Aur® Paul Giamatti și Damian Lewis sunt protagoniștii unui serial dramă complex despre puterea politică a marilor finanțe din New York. Genialul și ambițiosul administrator de fonduri speculative Bobby “Axe” Axelrod (Lewis) și imprudentul, dar abilul, procuror Chuck Rhoades (Giamatti) joacă un joc periculos cu o miză de miliarde. Confruntarea celor doi va combina inteligența, puterea și influența politică. Ciocnirea este iminentă.

WHITE FAMOUS/ FAIMOS CA UN ALB

Din 16 octombrie, câte un episod pe săptămână

White Famous focuses on a talented, young African-American comedian (Jay Pharoah) whose star is rising, forcing him to navigate the treacherous waters of maintaining his credibility as he begins to crossover toward becoming “white famous.”

Saturday Night Live alum Jay Pharoah stars as Floyd Mooney, a young African-American comedian whose star is on the rise. But the path to stardom is a minefield that Floyd must navigate to maintain his credibility while attempting to become “white famous.” Executive produced by Oscar-winner Jamie Foxx and based on his experiences, this hilarious comedy series is also executive produced by Tom Kapinos, creator of Californication.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…