Home Stiri Digi Film aduce de astăzi un nou serial: Wisdom of the Crowd

Digi Film aduce de astăzi un nou serial: Wisdom of the Crowd

0
0

Digi Film aduce un nou serial, la doar o zi după lansarea în Statele Unite: Wisdom of the Crowd. Primul episod va putea fi urmărit începând de astăzi, 3 octombrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat la Digi Film, în fiecare marți, ora 20:00.

“Wisdom of the Crowd” („Intelepciunea mulțimii” ) este un serial de suspans despre crimă, răzbunare și modul în care tehnologia informației își poate crea propria justiție. Bazat pe ideea că un milion de minți gândesc mai bine decât una, Jeffrey Tanner (Jeremy Piven), antreprenorul din Silicon Valley, dezvoltă „Sophe”, o platformă de ultimă generație, prin intermediul căreia oameni din întreaga lume contribuie cu dovezi de natură penală, toate acestea în scopul de a-l găsi pe ucigașul fiicei sale, precum și pentru a revoluționa soluționarea cazurilor de crimă din San Francisco.

În echipa sa, Tanner îi recrutează pe Tommy Cavanaugh, polițistul care a investigat inițial cazul fiicei sale, Sara Morton, o ingineră strălucită a cărei relație cu Tanner depășește limitele profesionale, Josh Novak, un programator creativ și Tariq Bakari, un hacker cu experiență.

Preocupată de obsesia lui Tanner este fosta lui soție, Alex Hale, membră a congresului American, cu care protagonistul are o legătură indestructibilă, în urma durerii împărtășite acesteia.
Pe măsură ce Tanner pășește în „Intelepciunea multimii”, urmează să descoperim cum determinarea și iscusința sa îl vor face să rezolve cât mai multe cazuri. În distribuție, protagonistului i se alătură Richard T. Jones, Natalia Tena, Monica Potter, Blake Lee și Jake Matthews.

Trailerul Wisdom of the Crowd

Distribuție
Regia: Adam Davidson, Charles Beeson
Actori: Jeremy Piven, Richard T. Jones, Ramses Jimenez, Abigail F. Cowen, Blake LeeJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…