Home #3Seriale #3Seriale. Lui Liviu Teodorescu îi plac serialele istorice și de acțiune

#3Seriale. Lui Liviu Teodorescu îi plac serialele istorice și de acțiune

0
0

Cântăreț, actor, dansator. Așa se poate rezuma evoluția profesională a lui Liviu Teodorescu. A devenit cunoscut la Vocea României, a evoluat în serialul Pariu cu viața, iar apoi a ajuns finalist în show-ul Uite cine dansează de la Pro TV.

Când nu e foarte, foarte ocupat, cântărețul actor dansator se uită și la seriale.  „Urmaresc seriale atunci cand am timp liber. Ma atasez repede de actiune si de personaje si devine dependenta, nu ma pot opri din urmarit episod dupa episod. De asta, prefer sa incep un serial nou cand stiu ca am o perioada relaxata, libera”, spune Liviu Teodorescu pentru PaginadeSeriale.

Noi l-am rugat să ne vorbească despre trei seriale care i-au plăcut, el ne-a răspuns:

1. Urmaresc Game of Thrones, e una din slabiciunile mele. Actiunea e foarte complexa, scenariul e incredibil. Abia astept sa iasa urmatorul sezon.

2. Imi place foarte mult si The Vikings. Mi se pare ca il pot privi si ca pe un documentar si il recomand tuturor pasionatilor de istorie. Actiunea e complexa si imprevizibila.

3. Un alt serial de care am fost pasionat la un moment dat e Lie to Me. Am invatat multe lucruri despre limbajul trupului, pe care le aplic zilnic, in relatiile cu ceilalti. Serialul e palpitant si avantajul e ca, daca pierzi un episod, nu afecteaza cursul actiunii. Fiecare episod e un caz rezolvat de Cal Lightman, personajul principal.

DESPRE #3Seriale

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Horia Ghibuțiu

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Vlad Logigan

 Jobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…