Home Grile POSTURI Desene noi la Cartoon Network, despre aventurile lui Ivandoe, prințul pădurii

Desene noi la Cartoon Network, despre aventurile lui Ivandoe, prințul pădurii

1
0

Cartoon Network a anunțat astăzi lansarea unui nou serial de comedie, “The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe “, care va fi difuzat în țările din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, la sfârșitul acestui an.

Detaliile au fost dezvăluite de Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA Kids & International Kids Strategy, în timpul deschiderii de la Cartoon Business din Belfast.

Creat de animatorii danezi, Christian Bøving-Andersen și Eva Lee Wallberg (care au lucrat şi pentru serialul “Uimitoarea lume a lui Gumball”), serialul are zece episoade a câte trei minute şi îl urmărește pe tânărul prinț al pădurii, Ivandoe, care este trimis de tatăl său, The Mighty Stag, în căutarea penei magice de aur care aparţinea temutului regelui Eagle. Însoțit de tovarăşul lui loial, o pasăre mică, numită Bert, Ivandoe porneşte în aventură, descoperind de-a lungul drumului locuri noi și misterioase, dar și de creaturi deosebite.

Serialul a fost produs în parteneriat cu Sun Creature Studio din Copenhaga (episodul pilot a fost creat împreună cu Copenhagen Bombay) şi cofinanţat de Fondul pentru servicii publice daneze. Cartoon Network va lansa producţia online, ca piesă digitală interactivă, alături de difuzarea liniară, încurajând fani și animatori să se alăture lui Ivandoe și Bert în călătoria lor, pentru a debloca noi episoade. Este pentru prima dată când Cartoon Network EMEA a dezvoltat și lansat un serial nou în acest mod.

Patricia Hidalgo a spus: “Ivandoe este un proiect cu adevărat interesant, realizat de o echipă de creație extrem de talentată, având şi sprijin din partea Fondului de Servicii Publice Danez. Povestea a venit cu oportunitatea de a introduce acest nou IP într-un mod cu totul nou, cu o serie de elemente digitale interactive, care le vor permite copiilor să cunoască personaje amuzante. Suntem nerăbdători să vedem reacţia fanilor Cartoon Network.”

Christian Bøving-Andersen și Eva Lee Wallberg au adăugat: “A fost atât de distractiv să lucrăm cu Cartoon Network și Sun Creature Studio şi să transformăm o mică idee apărută în Londra în zece episoade produse la Copenhaga. Suntem foarte fericiti si mândri de rezultat si sperăm ca celor mici să le placă serialul atât de mult cât ne place şi nouă.”Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Un comentariu

  1. […] lui Ivandoe, dintre care cel de-al doilea va fi difuzat la sfârșitul anului acesta, anunță Pagina de Seriale. Referitor la Unikitty, Cartoon Network nu a precizat perioada în care serialul animat va intra pe […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…