Home #3Seriale #3Seriale. Vlad Logigan, actor în Ai noștri: „Serialele bune au ajuns să concureze cot la cot cu filmele de cinema”

#3Seriale. Vlad Logigan, actor în Ai noștri: „Serialele bune au ajuns să concureze cot la cot cu filmele de cinema”

0
0

Vlad Logigan (33 de ani), naivul polițist din serialul Ai noștri, este cu ochii pe seriale și remarcă transformarea acestora din ultimii ani.

„Schimbarea despre care vorbesc e mai vizibilă la cele americane sau britanice, în sensul că la ei, serialul nu mai este doar un produs ușurel, servit publicului în episoade, ci din contră, în ultimii ani, serialele concurează la nivel serios filmele de cinema. Spun asta și despre scenarii, și despre felul în care sunt filmate, jucate, la toate capitolele, serialele bune au ajuns să concureze cot la cot cu filmele de cinema”, spune Logigan pentru PaginadeSeriale.

Actorul Vlad Logigan și trei seriale (sau mai multe) care i-au plăcut:

Preferatul meu și numărul unu este House of cards cu Kevin Spacey. Pentru mine, e uluitor rolul pe care Spacey îl creează și joacă acolo. Contureaza foarte abil un fel de Richard al treilea modern, care acționează uimitor în contextul politicilor moderne, un politician foarte versat, fără scrupule, care taie în carne vie fără anestezie atunci când scopul propus i-o cere. Spacey ne arată aproape la fiecare replică de ce Kevin Spacey e atât de mare. Scenariul și regia îi servesc la plasă, e și filmat foarte bine.

Pentru locul doi și trei mi-e greu să aleg, dar vă spun câteva seriale care îmi plac și la care mă uit acum. Aș zice Black Mirror, pentru că e foarte isteț făcut, Game of thrones pentru că e un serial cu un buget uriaș, iar asta se simte la toate capitolele (costume, efecte speciale, decoruri, scenariu, jocul actorilor e cât de cât mulțumitor, bătălii și peisaje minunate), revăd cu toata inima din când în când episoade din Seinfeld, mă uit și la Vikingii (ăsta e mai de băieți :)), iar dacă îți plac filmele cu supereroi, neapărat să vezi Legion proaspăt făcut de Marvel! 😉

Despre Vlad Logigan (via Cinemagia): 

S-a nascut la 12 septembrie 1983, la Iasi. A absolvit UNATC “I.L. Caragiale” in 2005, la clasa profesorului Gelu Colceag. Spectacole de teatru: “Fluturii sunt liberi” (Teatrul Foarte Mic, regia Diana Iliescu), “Doi tineri din Verona” (Teatrul de Comedie, regia Felix Alexa), “Crima si Pedeapsa” (Teatrul Bulandra, regia Yuriy Kordonskiy), “Ce pacat ca-i curva” (Teatrul Bulandra, regia Alexandru Darie), “In rolul victimei” (Teatrul Metropolis, regia Felix Alexa), “Visul unei nopti de vara” (Teatrul Metropolis, regia Dragos Galgotiu), “Tarelkin” (Teatrul Metropolis, regia Gelu Colceag). Este profesor asociat la UNATC Bucuresti, Catedra Arta actorului.

La capitolul filme, cel mai actual este Ai noștri, serial difuzat de Pro TV, unde actorul are rol principal. A mai jucat în Selfie 69, Selfie, Vera, Nuntă în Basarabia.

DESPRE #3Seriale

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM despre trei seriale care i-au plăcut: două comedii și un thriller

#3Seriale. Horia Ghibuțiu și trei titluri pe care le recomandă

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră” despre seriale: Aș spune, ca la vinuri, “2016 a fost un an foarte bun pentru seriale”

#3Seriale. Dan Negru: Sunt mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit

#3Seriale. Paul Ipate și trei seriale care-i plac

#3Seriale. Smiley, despre serialele care i-au plăcut: „Au subiecte interesante și scenarii foarte bune”

#3Seriale. Dobro: Am un tezaur de seriale fără de care, practic, nu pot trăi în viața mea de binge watcherJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…