Home seriale turcesti Happy Channel anunță achiziția mai multor seriale turcești

Happy Channel anunță achiziția mai multor seriale turcești

0
0

Postul Happy Channel, operat de Antena Group, a achiziționat mai multe seriale turcești, producții realizate în perioada 2016 – 2017: “Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel”), “Insider” (“İçerde”), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) și “Heart of the City” (“Bu Şehir Arkandan Gelecek”).

“Brave and beautiful” înregistrează în Turcia audiențe foarte bune în prime-time, fiind constant în Top 3 cele mai vizionate seriale. De asemenea, “Insider” înregistrează audiențe remarcabile.

Din distribuția noilor seriale turcești de la Happy Channel fac parte actori de renume din Turcia.

Tuba Büyüküstün din “Brave and beautiful” este o actriță celebră la nivel internațional, fiind nominalizată la a 42-a ediție a Premiilor Emmy la categoria cea mai bună actriță, pentru rolul din “20 Minutes”. De asemenea, este cunoscută telespectatorilor români din serialul “Împotriva destinului”.

Kivanc Tatlitug, colegul ei de platou din “Brave and beautiful”, a obținut premiul pentru cel mai bun actor la Golden Butterfly TV Awards 2012. Kivanc, unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, a fost Best Model of Turkey și Best Model of the World. De asemenea, actorul pe care telespectatorii îl vor vedea în “Brave and beautiful”, pe Happy Channel, are o activitate intensă la Unicef, fiind cel mai tânăr Unicef Goodwill Ambassador.

Leyla Lydia Tugutlu din “Heart of the City” s-a născut în Berlin și a fost Miss Turcia 2008, iar actorul Çagatay Ulusoy din “Insider” a obținut titlul pentru Best Model of Turkey în 2010 și este cunoscut publicului din România din serialul “Feriha”.

În prezent, Happy Channel difuzează alte trei producții turcești: serialul fenomen “Elif”, comedia romantică “Sezonul cireșelor”, serialul dramă “Obsesia” și povestea deosebită din “Curajul iubirii”.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…