Home seriale turcesti Kanal D anunță un nou serial turcesc, cu actori din Bahar sau Furtună pe Bosfor

Kanal D anunță un nou serial turcesc, cu actori din Bahar sau Furtună pe Bosfor

0
0

Kanal D anunță un nou serial turcesc. Se numește „Nemilosul Istanbul” („Ruthless City”) și spune povestea luptei pentru supraviețuire a unei familii care se zbate să își construiască o viață decentă într-un oraș tentacular, plin de capcane.

Seher Yilmaz (Deniz Ugur) este personajul feminin central al serialului. Ea trăiește cu cei trei copii ai săi în Antalya, un mic oraș din sud-estul Turciei. Sărăcia și lipsa de perspective îi determină să se mute în Istanbul, orașul tuturor posibilităților, locul unde cu toții speră că vor găsi pârghiile necesare pentru a-și construi un rost, o existență demnă.

Drumurile lui Seher se intersectează cu cele ale lui Agah Karacay (Fikret Kuskan), cunoștință veche a femeii. Agah este un bărbat bogat, care s-a mutat din Antalya în Istanbul cu mulți ani înaintea lui Seher. Reîntâlnirea va fi un test pentru cei doi, dar și pentru fiecare membru al celor două familii.

Din perspectiva scenariului producției, Istanbulul este văzut ca un personaj în sine.

În această producție mai sunt actori cunoscuți precum Bahar Sahin (Muge din „Bahar: Viata furata”), Berker Güven (personajul Alexi in „Patria mea esti tu”), Deniz Ugur (Sanem Ilhanli din „Feriha”) sau Mine Tugay (Asuman din „Furtuna pe Bosfor”, si Ender Serez in „Yaman”).Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …