Home seriale turcesti Televiziunea cu seriale turcești Dizi a intrat pe Focus Sat

Televiziunea cu seriale turcești Dizi a intrat pe Focus Sat

0
0

Canalul TDC, redenumit recent Dizi, a intrat în oferta operatorului de televiziune prin satelit Focus Sat.

Începând cu 4 ianuarie 2021, abonații Focus Sat vor putea accesa canalul în pachetul lor de bază-extra MozaicPlus.

Canalul este disponibil în limba turcă (originală) cu subtitrare în limba română.

„Suntem încântați să putem aduce lumea fascinantă a serialelor turcești prin Dizi unui public mai larg din România, împreună cu unul dintre partenerii noștri pe termen lung, Focus Sat”, a spus Tamas Fülöp, Director Regional de Operațiuni la SPI International.

„Serialele turcești au călătorit în 146 de țări din întreaga lume, ajungând la 700 de milioane de oameni. Ceea ce face ca Dizi să fie unic este că aduce cele mai bune seriale turcești de la producători importanți într-un singur loc pentru ca toți să se bucure de ele, 24 de ore din 24”, a adăugat Fülop.

Lansat în aprilie 2019, Dizi ajunge în prezent la 25 de milioane de case din întreaga lume în 81 de țări, cu lansări recente în Africa și Orientul Mijlociu.

Zeci de seriale turcești, pe Dizi

Cu peste 600 de ore de conținut proaspăt, incluzând seriale aclamate la nivel mondial, cele mai importante titluri ale canalului includ: Dragoste infinită – premiat cu Emmy International, Intrusul, Răzbunare pe tocuri, Unchiul Kara, Dragoste de contrabandă, 20 de minute, În dragoste și în război, Eșarfa roșie și Sfârșitul.  

Dizi transmite, de asemenea, pentru prima dată, trei seriale unice și exclusive pe plan internațional: Mame și mămici, Cinci frați și A 8-a zi.

Focus Sat transmite, de asemenea, alte șapte canale din portofoliul extins SPI / FilmBox, inclusiv canalele de film FilmBox, FilmBox Stars, FilmBox Family, FilmBox Premium, FilmBox Extra HD și două canale tematice, FightBox și DocuBox.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…