Home seriale turcesti De azi. Începe un nou serial turcesc pe Kanal D

De azi. Începe un nou serial turcesc pe Kanal D

0
0

Kanal D propune un nou serial turcesc din această seară.

Serialul se numește „Nehir” (titlul original: „Baraj”) și se vede cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Producția spune povestea de viață a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz), personajul central al producției, a avut o copilărie nefericită; ea a fost abandonată de către părinți, crescând în orfelinat.

Nehir o cunoaște, în adolescență, pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligență care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare, femeia devenindu-i tinerei fete un adevărat mentor în tainele înșelăciunii.

Nehir și Zerrin devin, astfel, și, în vreme ce Nehir profită din plin de frumusețea sa, folosindu-se de ea pentru a cuceri oameni bogați, influenți, Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete.

Duo-ul funcționează perfect până într-o zi, când Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personaj numit „Nazîm”. O dispută între cele două o determină pe tânăra fată să-și schimbe viața.

Nehir dorește să-și clădească o nouă viață alături de Nazîm Guney (Feyyaz Duman), bărbatul de care se simte tot mai apropiată, însă Zerrin este total împotriva acestui demers al tinerei.

Ce se întâmplă în primul episod

În primul episod, din această seară, Nehir întâlnește un tânăr, pe Ismet, prin intermediul online și se <îndrăgostește>. Nehir devine Aysel și, totodată, viitoarea mireasă pentru Ismet, tânărul care a căzut în mrejele frumoasei fete.

Ismet dorește să se căsătorească imediat cu iar lucrurile merg în direcția dorită pentru duo-ul Nehir-Zerrin. Imediat după nuntă, Aysel . Frumoasa fată redevine Nehir și, împreună cu Zerrin, ei, acestea împart averea dobândită în urmă căsătoriei tinerei.

În același timp, Nehir dezvoltă o cu Nazîm, un bărbat de care se simte tot mai atrasă, chiar dacă l-a cunoscut în mediul online. Ceea ce nu știe Nehir este că Nazîm este un bărbat care ascunde o dramă teribilă și, pentru a o cuceri pe aceasta, el se dă drept un tânăr chipeș, pe nume Tarîk, pe care frumoasa fată abia așteptă să-l întâlnească.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …