Home Seriale TV NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

0
0
NARCOS MEXICO (L to R) SCOOT MCNAIRY as WALT BRESLIN in episode 305 of NARCOS MEXICO Cr. JUAN ROSAS/NETFLIX © 2021

NOU PE NETFLIX. Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, fie că vorbim de seriale sau filme. Printre titlurile lunii se numără sezonul trei al serialului Narcos Mexico.

De asemenea, în noiembrie se poate urmări și filmul „Red Notice”, care îi are în distribuție, printre alții, pe Dwayne Johnson și Gal Gadot.

Tot în noiembrie Netflix lansaeză și un serial animat bazat pe jocul League of Legends – „Arcane”.

Pentru utilizatorii din România se poate urmări și un documentar despre Nicolae Ceaușescu.

Înainte de lista lungă a noutăților Netflix, iată principalele titluri care se vor vedea din NOIEMBRIE:

 • Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu – Din 1 noiembrie
 • Narcos Mexico, sezonul trei – Din 5 noiembrie
 • Arcane, serial de animație – Din 6 noiembrie
 • Red Notice, film – Din 12 noiembrie

TITLURILE LUNII

Narcos: Mexico – Sezonul trei – Din 5 noiembrie

O nouă generație de lideri de cartel luptă pentru putere, jurnaliștii vânează adevărul, iar agenții guvernamentali acționează la limita dintre dreptate și corupție.

Creat de: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro
Regizat de: Andrés Baiz, Amat Escalante
Scris de: Carlo Bernard
Produs de: Carlo Bernard, Sidonie Dumas , Tim King
Cu: Scoot McNairy, José María Yazpik, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Manuel Masalva, Matt Letscher, Gorka Lasaosa, Luisa Rubino, Érick Israel Consuelo, Manuel Uriza, Alberto Ammann, Eric Etebari, Wagner Moura

Arcane – Serial animat Netflix

Episoadele 1-3 se văd din 6 noiembrie, episoadele 4-6 din 13 noiembrie, iar 7-9 din 20 noiembrie.

Arcane explorează echilibrul delicat dintre înstăritul oraș Piltover și lumea sordidă din Zaun. Tensiunile dintre cele două orașe ating cote maxime atunci când, în Piltover, este creat hextech, o tehnică ce permite oricui să controleze energia magică, iar în Zaun este creat un nou medicament, numit Sclipire, care transformă oamenii în monștri.

Rivalitatea dintre cele două orașe dezbină familii și prieteni, Arcane aducând la viață relațiile care îi definesc pe unii dintre cei mai cunoscuți campioni din League of Legends, printre care Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce și Viktor.

Produs de: Ash Brannon, Deni Grinds
Voci de: Kevin Alejandro, JB Blanc, Mia Sinclair Jenness, Katie Leung, Harry Lloyd, Toks Olagundoye, Ella Purnell, Jason Spisak, Hailee Steinfeld

Red Notice – Film Netflix – Din 12 noiembrie

Interpolul emite o notificare roșie (un mandat pentru localizarea și arestarea celor mai căutați infractori din lume), iar cel mai bun expert în profilare de la FBI, John Hartley (Dwayne Johnson), trece la treabă.

În căutările lui pe tot globul, se trezește în mijlocul unui jaf îndrăzneț și se vede forțat să-și unească forțele cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth (Ryan Reynolds), pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de opere de artă din lume, supranumit Nebunul (Gal Gadot).

Aventura amețitoare care urmează îi poartă pe cei trei în jurul lumii, pe ringul de dans, într-o închisoare izolată, în junglă și, cel mai grav pentru fiecare dintre ei, îi ține mereu unul în compania celuilalt.

Regizat de: Rawson Marshall Thurber
Scris de: Rawson Marshall Thurber
Produs de: Beau Flynn, Dany Garcia, Hiram Garcia, Dwayne Johnson, Marco Valerio Pugini, Mika Saito, Scott Sheldon, Rawson Marshall Thurber
Cu: Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, Gal Gadot

NOU PE NETFLIX – NOIEMBRIE 2021 – ROMÂNIA

1 NOIEMBRIE 2021

The Claus Family – FILM NETFLIX

Titlu localizat: O familie cu har

Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul.

2 NOIEMBRIE 2021

Camp Confidential: America’s Secret Nazis – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Lagărul secret: Naziști ascunși în America

În acest scurt documentar de animație, veterani din al Doilea Război Mondial vorbesc despre tabăra americană secretă unde soldați evrei au interogat prizonieri naziști.

Ridley Jones: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ridley Jones: Sezonul 2

Ridley își continuă aventurile alături de echipa sa curajoasă, își face noi prieteni, pleacă în misiuni și mai îndrăznețe și își caută Ochiul Busolă!

3 NOIEMBRIE 2021

Lords of Scam – DOCUMENTAR NETFLIX

The Harder They Fall – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Așa se întoarce roata

Proscrisul Nat Love vrea răzbunare și pornește călare împreună cu banda sa pentru a-l învinge pe Rufus Buck, un criminal nemilos ajutat recent să evadeze din închisoare.

4 NOIEMBRIE 2021

Catching Killers – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Pe urmele criminalilor în serie

Anchetatorii care au urmărit ucigași în serie infami dezvăluie detaliile tulburătoare și terifiante ale cazurilor pe care le-au instrumentat cu eforturi uriașe.

5 NOIEMBRIE 2021

A Cop Movie – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Un film cu polițiști

Acest documentar la limita dintre realitate și ficțiune explorează corupția din poliția mexicană prin experiențele a doi polițiști.

Big Mouth: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Gură bogată: Sezonul 5

Confesiuni romantice, tirade furioase și zvonuri răutăcioase fac prăpăd, iar viermi și zburători își croiesc drumul către inimile găștii de la școala Bridgeton.

Glória – SERIAL NETFLIX

Spionajul, minciunile și secretele domină atmosfera în Glória do Ribatejo, în 1968, când un inginer de la Radio Europa Liberă complotează în Portugalia Războiului Rece.

Love Hard – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Aroma iubirii

După ce-l întâlnește pe Făt-Frumos online, o scriitoare din Los Angeles zboară 5.000 de km să-i facă o surpriză de Crăciun, dar cea surprinsă va fi ea.

Meenakshi Sundareshwar – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste la distanță

O ocazie profesională unică forțează un cuplu să trăiască separat și să gestioneze greutățile, poticnirile și situațiile comice care se nasc din căsnicia lor la distanță.

The Club – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Clubul Istanbul

În Istanbulul anului 1955, o mamă și o fiică se reîntâlnesc după o despărțire de 17 ani. Bazat pe o poveste adevărată.

The Unlikely Murderer – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Un criminal surprinzător: Miniserial

Serialul ne prezintă modul în care un bărbat care pretinde că a asistat la asasinarea lui Olof Palme, prim-ministrul Suediei, ar putea să scape nepedepsit pentru crimă.

We Couldn’t Become Adults – FILM NETFLIX

Titlu localizat: N-am putut să ne maturizăm

O cerere de prietenie îl face pe un pierde-vară de patruzeci și ceva de ani să își amintească de fostele iubiri din anii ’90 și de visele și speranțele care s-au stins.

Yara – FILM NETFLIX

O procuroare hotărâtă devine obsedată de cazul unei fete de 13 ani dispărute și nu se dă în lături de la absolut nimic pentru a afla adevărul. Bazat pe un caz real.

Zero to Hero – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un erou neașteptat

Bazat pe povestea adevărată a paralimpicului premiat So Wa-wai, care a reușit să-și depășească problemele personale și fizice cu ajutorul mamei lui.

6 NOIEMBRIE 2021

Father Christmas Is Back – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un tată de Crăciun

Patru surori mereu puse pe harță învață rapid despre importanța unei familii unite când, de Crăciun, tatăl demult înstrăinat își face apariția la fastuosul lor conac.

9 NOIEMBRIE 2021

A StoryBots Space Adventure – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Swap Shop – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Swap Shop: Schimburi profitabile

Ponturile din emisiunea radiofonică „Swap Shop: Schimburi profitabile” atrag colecționarii de mașini, benzi desenate, statui ciudate de clovni sau alte obiecte.

Your Life Is a Joke – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Titlu localizat: Viața ta e o glumă

Comedianul Oliver Polak face cunoștință cu celebritățile în locurile lor preferate, înainte de a le persifla în numere de stand-up pline de bune intenții.

10 NOIEMBRIE 2021

Animal – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Animal

Acest serial captivant urmărește cele mai maiestuoase creaturi ale lumii, surprinzând scene unice emoționante, dar și cumplite.

Gentefied: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Genteficare: Sezonul 2

Familia Morales face totul ca să împiedice deportarea bătrânului. Ana, Chris și Erik înfruntă noi provocări în viețile lor romantice și profesionale.

Passing – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mirajul identității

În New Yorkul anilor ’20, o femeie de culoare își vede lumea dată peste cap după ce în viața ei apare o fostă prietenă din copilărie care se dă drept albă.

11 NOIEMBRIE 2021

7 Prisoners – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Șapte prizonieri

Un adolescent încearcă să scape din ghearele unui traficant de carne vie și e nevoit să aleagă între viața dusă conform codului său moral și lupta pentru supraviețuire.

Love Never Lies – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragostea nu minte niciodată

Șase cupluri se supun unui detector de minciuni cu scanare oculară în acest reality-show unde minciuna costă, iar adevărul și încrederea aduc un premiu atractiv în bani.

15 NOIEMBRIE 2021

Lies and Deceit – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Minciuni amenințătoare

O profesoară de literatură își caută dreptatea împotriva unui chirurg despre care pretinde că ar fi violat-o, în vreme ce el neagă totul cu vehemență.

16 NOIEMBRIE 2021

Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Johnny Test: Aventura culinară interdimensională

Însoțește-i pe Johnny și Dukey într-o aventură interactivă legendară: găsirea fripturii perfecte… care i-ar putea salva de cina mizerabilă pregătită de tatăl lor.

StoryBots: Laugh, Learn, Sing – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Învață împreună cu Beep, Boop, Bing, Bang și Bo, care parcurg alfabetul muzical, de la antrenantul A, la mărinimosul M și tocmai până la Z!

17 NOIEMBRIE 2021

Christmas Flow – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritmul Crăciunului

O iubire neașteptată se înfiripă de Crăciun între un rapper faimos și o jurnalistă tenace. Vor reuși oare să facă relația să funcționeze în ciuda diferențelor dintre ei?

Prayers for the Stolen – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Rugăciuni pentru cele furate

Într-o regiune de munte plină de maci din Mexic, trei fete își găsesc alinarea în prietenia dintre ele pentru a face față tragediilor cauzate de un cartel de droguri.

Riverdale: Season 6 – SERIAL NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Titlu localizat: Riverdale: Sezonul 6

Această dramă întunecată cu adolescenți revine cu al șaselea sezon.

Tear Along the Dotted Line – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: A se decupa pe linia punctată

În timpul unei călătorii în afara orașului alături de prieteni, un desenator din Roma și conștiința lui, un tatu, reflectează asupra vieții și iubirii neîmpărtășite.

Tiger King 2 – DOCUMENTAR NETFLIX

Nu crezi că ar putea exista mai multe răsturnări de situație în această poveste? Tiger King se întoarce cu un al doilea sezon care sapă mai departe misterele, nebunia și haosul care au captivat publicul din întreaga lume.

The Queen of Flow: Season 2 – SERIAL NETFLIX

La mulți ani după ce a căutat să se răzbune, Yeimy duce o viață liniștită. Însă eliberarea lui Charly din închisoare și revenirea unui dușman schimbă totul.

18 NOIEMBRIE 2021

Carlos Ballarta: False Prophet – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Titlu localizat: Carlos Ballarta: Profetul mincinos

Un spectacol de stand-up de la Carlos Ballarta, în limba spaniolă, urmează să fie lansat în 2021.

Dogs in Space – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ham-ham în spațiu

În viitorul apropiat, savanții de pe Pământ trimit o armată de câini modificați genetic să exploreze galaxia în căutarea unei noi planete care să le devină casă.

Lead Me Home – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Du-mă acasă

În lupta pentru supraviețuire, persoanele fără adăpost din California au de suferit, pe măsură ce prețurile caselor cresc și lasă și mai mulți oameni pe stradă.

The Princess Switch 3: Romancing the Star – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un schimb regal 3

O relicvă neprețuită de Crăciun este furată, iar Margaret și Stacy, sosia ei, apelează la îndrăzneața Fiona, copia fidelă a lui Stacy, și la fermecătorul ei fost iubit.

19 NOIEMBRIE 2021

Blown Away: Christmas – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Suflă sticla cât e caldă: Ediție de Crăciun

Cinci concurenți revin și umplu atelierul cu creații festive în acest concurs cu temă de sărbători. Miza constă în 10.000 de dolari și titlul de cel mai bun sticlar.

Cowboy Bebop – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cowboy Bebop

Un grup pestriț de vânători de recompense urmărește cei mai periculoși infractori ai galaxiei. Ei salvează lumea… pentru o sumă potrivită. Un serial de acțiune.

Dhamaka – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Știri explozive

Un fost prezentator de știri cinic primește un apel alarmant în timpul emisiunii sale radio, dar această ocazie de a-și reînvia cariera vine cu o problemă de conștiință.

Hellbound – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sortiți infernului

Ființe nepământene împart pedepse sângeroase și damnează oamenii, determinând apariția unui grup religios care răspândește teoria justiției divine.

Love Me Instead – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fii tatăl meu

Mehmet Ada Oztekin regizează această dramă de familie despre reîntâlnirea dulce-amară dintre tată și fiică.

Procession – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Procesiunea

Șase bărbați abuzați sexual în copilărie de membri ai clerului catolic își regăsesc puterea în crearea de scurtmetrajele inspirate de traumele lor.

Reflection of You – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: În oglindă

Viața fabuloasă a unei pictorițe de succes începe să se destrame când o fostă prietenă cu un viitor promițător revine în peisaj, însă e doar o umbră a ceea ce a fost.

The Mind, Explained: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Mintea, pe înțelesul tuturor: Sezonul 2

Mintea are capacități uluitoare, dar ne poate sabota cele mai bune intenții. Descoperă știința din spatele creativității, spălării pe creier și multe altele.

tick, tick…BOOM! – FILM NETFLIX

În pragul aniversării a 30 de ani, un compozitor talentat de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și presiunea de a crea ceva măreț, cât mai are timp.

20 NOIEMBRIE 2021

New World – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Noua lume – Bun venit în paradis

În acest reality-show cinci vedete fac strategii și se sabotează pentru a câștiga bani virtuali pe care îi vor încasa în ziua plecării de pe o insulă utopică.

22 NOIEMBRIE 2021

Outlaws – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Proscrișii

Un adolescent introvertit ajunge într-un grup de inadaptați și realizează în scurt timp că este depășit de situație.

23 NOIEMBRIE 2021

Masters of the Universe: Revelation: Part 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Stăpânii universului: Revelația: Partea 2

O bătălie groaznică destramă Eternia, iar Teela și un grup neobișnuit fac echipă pentru a salva universul. O continuare a serialului clasic din anii ‘80.

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Până la proba contrarie: Povestea a două răpiri: Miniserial

În acest serial documentar de la producătorii filmului „Presumed Guilty”, o simplă tamponare într-un orășel de provincie duce la o poveste tulburătoare despre nedreptate.

Waffles + Mochi’s Holiday Feast – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Festinul de sărbători cu Gofre și Mochi

Lumea se adună acasă la Gofre și Mochi, pentru un festin de Ghețuș, sărbătoarea de iarnă a păpușilor. Există o singură problemă: Ghețușul nu există!

24 NOIEMBRIE 2021

A Boy Called Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un băiat numit Crăciun

Pornit într-o călătorie pentru a-și găsi tatăl și a aduce acasă darul speranței, neînfricatul Nikolas își întâlnește destinul într-un ținut magic, locuit de spiriduși.

Bruised – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cicatrici

O fostă vedetă MMA revine în cușcă și luptă pentru o ultimă șansă la izbăvire după ce fiul pe care l-a părăsit revine în viața ei. Protagonistă și regizoare: Halle Berry.

Robin Robin – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Gușă-roșie Robin

În acest scurtmetraj stop-cadru, o pasăre crescută de șoricei se întreabă care e locul ei pe lume și pleacă într-o călătorie îndrăzneață pentru a-l descoperi.

Selling Sunset: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Apusul e de vânzare: Sezonul 4

Acest reality-show care prezintă elita agenților imobiliari din Los Angeles revine cu al patrulea sezon.

True Story – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Purul adevăr

O oprire în turneu devine o chestiune de viață și de moarte pentru un comedian după ce urmările unei seri cu fratele lui amenință să distrugă tot ce a construit.

25 NOIEMBRIE 2021

F is for Family: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: F is for Family: Sezonul 5

Această comedie animată vulgară și nostalgică revine cu un al cincilea sezon.

Super Crooks – SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Superescrocii

Johnny Bolt recrutează o trupă de răufăcători proscriși pentru un ultim jaf, ținta lor fiind un șef mafiot necruțător. Oare ce-ar putea merge greșit?

26 NOIEMBRIE 2021

A Castle For Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un castel de Crăciun

O scriitoare americană încearcă să cumpere un castel scoțian de la un duce morocănos care ezită să vândă, însă tranzacția vine cu unele surprize pentru cei doi.

Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Dispariția lui Birgit Meier: Miniserial

După dispariția lui Birgit Meier în 1989, pistele greșite ale poliției duc la tergiversarea cazului timp de ani de zile. Dar fratele ei nu renunță la căutarea adevărului.

Green Snake – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Șarpele verde

O femeie merge până în pânzele albe pentru a-și salva sora. De la regizorul Amp Wong.

Light the Night – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Scânteie în noapte

În cartierul roșu din Taipeiul anilor ‘80, mama-san Rose și animatoarele dintr-un club de noapte popular se confruntă cu iubiri și necazuri.

School of Chocolate – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Școala de ciocolată

Renumitul ciocolatier Amaury Guichon îndrumă opt cofetari foarte talentați pentru a le perfecționa munca. Numai unul va câștiga o șansă de a-și schimba cariera.

Spoiled Brats – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Odrasle răsfățate

Trei surori răsfățate sunt forțate să își câștige existența după ce tatăl lor putred de bogat și bine intenționat pretinde că a pierdut totul pentru a le da o lecție.

28 NOIEMBRIE 2021

Elves – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Insula elfilor malefici

Doi frați în vacanță pe o insulă izolată dau peste niște elfi. Însă aceștia nu construiesc jucării de Crăciun, ci sunt însetați de sânge și terorizează localnicii.

29 NOIEMBRIE 2021

14 Peaks: Nothing is Impossible – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: 14 vârfuri: Nimic nu este imposibil

Alpinistul Nims Purja conduce o trupă de șerpași pentru a escalada 14 vârfuri de peste 8.000 de metri în șapte luni, doborând astfel recordul anterior, de șapte ani.

30 NOIEMBRIE 2021

Charlie’s Colorforms City: Classic Tales with a Twist – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Povești clasice fistichii

Charlie schimbă poveștile clasice cu ajutorul figurilor geometrice și vrea să-l ajuți! Vizitează un salon de basm, un bal al sirenelor sau aventurează-te în spațiu!

Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Povești cu zăpadă

Charlie și noul lui prieten, Yetilda D. Yeti, pornesc împreună într-o aventură amețitoare prin zăpadă!

Charlie’s Colorforms City: The Lost Valentines Musical – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Musicalul felicitărilor pierdute

Charlie Cupidon încearcă să răspândească iubirea în Orașul formelor și al culorilor, în acest episod muzical special.

More the Merrier – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Unde-s mulți, amorul crește

O comedie despre descoperirea propriei sexualități, avându-l ca regizor și coscenarist pe Paco Caballero („Cites”).

The Summit of the Gods – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pe culmea zeilor

În această adaptare a unei serii manga bazate pe un roman din 1998, o cameră foto Kodak atrage un fotojurnalist într-o aventură pe Everest.

ÎN CURÂND

Decoupled – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Decuplați

Un scriitor mizantrop și soția lui, fondatoare a unei companii, se împart între divorțul iminent și absurditățile și bizareriile din cercul lor de oameni înstăriți.

Happiness Ever After – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fericire până la adânci bătrâneți

Atunci când viața le ia prin surprindere, trei bune prietene cu o relație complexă se bazează una pe cealaltă, încercând să își croiască drumul către fericire.

NOU PE NETFLIX – NOIEMBRIE 2021 – Titluri licențiate – ROMÂNIA

1 NOIEMBRIE 2021

30 years and 15 minutes

 • Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu
 • Box
 • Corpse Bride
 • Daddy’s Home
 • Daddy’s Home 2
 • Dangerous Beauty
 • Jack the Giant Slayer
 • L.A. Confidential
 • Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole
 • Loving Vincent
 • McQueen
 • Nights in Rodanthe
 • Quod Erat Demonstrandum Q.E.D.
 • The Exorcist
 • The Legend of Zorro
 • The Prestige
 • Transformers
 • Transformers: Dark of the Moon
 • Transformers: Revenge of the Fallen
 • Transformers: The Last Knight

2 NOIEMBRIE 2021

Luce

7 NOIEMBRIE 2021

Late Night

14 NOIEMBRIE 2021

 • Mission: Impossible – Ghost Protocol
 • Mission: Impossible – Rogue Nation

15 NOIEMBRIE 2021

Examen

16 NOIEMBRIE 2021

 • By the Sea
 • Jason Bourne
 • Lucy
 • Madagascar
 • Nocturnal Animals
 • The Bourne Identity
 • The Bourne Legacy
 • The Bourne Supremacy
 • The Bourne Ultimatum
 • The Croods
 • Trolls

17 NOIEMBRIE 2021

 • Keeping Up with the Kardashians: Season 7
 • Keeping Up with the Kardashians: Season 8

20 NOIEMBRIE 2021

 • Dupa 40 de zile
 • Transformers: Age of Extinction

22 NOIEMBRIE 2021

 • Jack Reacher
 • Jack Reacher: Never Go Back
 • Trolls: The Beat Goes On!: Season 5
 • Trolls: The Beat Goes On!: Season 6
 • Trolls: The Beat Goes On!: Season 7
 • Trolls: The Beat Goes On!: Season 8

24 NOIEMBRIE 2021

AbominableJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

În noiembrie la National Geographic și Disney Channel: multe documentare și seriale noi pentru copii

Ce noutăți sunt pe National Geographic și Disney Channel în noiembrie? Pe National Geograp…