Home Stiri O miniserie franțuzească se vede la Focus Sat. Cu dispariții misterioase în catacombele Parisului

O miniserie franțuzească se vede la Focus Sat. Cu dispariții misterioase în catacombele Parisului

0
0
MaÏwenn Le Besco (Julie Susini)

O nouă miniserie franțuzească va fi difuzată la Focus Sat. Eroii vor investiga dispariții misterioase în catacombele Parisului.

Se numește NOX și începe din 4 noiembrie, câte două episoade în premieră în zilele de luni și joi, de la ora 21:30.

Când fiica ei Julie Susini (Maïwenn, Premiului Juriului la Festivalul de la Cannes pentru Polisse. Îngerii păzitori) dispare în tunelurile subterane din Catacombele pariziene fără să lase urme, mame ei Catherine Suzini (Nathalie Baye, Catch Me if You Can, It’s Only the End of the World, Laurence Anyways) este convinsă că numai ea o poate găsi. Fostă polițistă, acum pensionară și aflată în derivă, va trebui să se hotărască să facă echipă cu Raphaël Berger (Malik Zidi, câștigător al unui premiu César – Cel mai promițător actor pentru rolul din filmul Les amitiés maléfiques), polițistul partener al fiicei sale.

Malik Zidi (Raphaël Berger)

Împreună, ei se vor afunda în adâncurile Parisului pentru că toate semnele indică că Julie s-a pierdut în subteran – și aceasta este o problemă, deoarece sub Paris nu există un sistem obișnuit de canalizare și subsoluri. Sub străzi și metrouri se află Catacombele, un sistem de peste 300 de kilometri de tuneluri, morminte și caverne datând de secole.

Intră în scenă NOX

Catherine și Raphaël descoperă o organizație care face trafic de persoane – numită NOX – și care scoate la licitație pe darknet, cu complicitatea unor polițiști corupți, dreptul asupra vieții unor persoane, imigranți sau persoane fără adăpost.

Malik Zidi (Raphaël Berger)

NOX folosește tunelurile de sub străzile Parisului ca locuri perfecte de desfășurare a activității sale criminale.

În ultimele luni, Focus Sat a venit cu multe seriale europene. Câteva dintre ele sunt Police 1900, Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane), ZeroZeroZero sau Moscow Noir.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…