Home Stiri Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

0
0

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un accident feroviar, să vezi un tren deraiat, multe victime. Actorii au fost extrem de implicați în rolurile lor”, spune actrița Archie Panjabi, cea care îi dă viață personajului Kendra Malley în serialul „Premisa unui dezastru” (Departure).

Producția revine cu un nou sezon, la Diva. Primul episod al sezonului doi debutează duminică, 16 ianuarie, de la ora 21:00.

În acest context, actrița Archie Panjabi a vorbit despre serial și despre noul sezon. Totul s-a întâmplat într-o conferință online, la care au luat parte și jurnaliștii PaginadeSERIALE.ro.

Interesant, la noul sezon, este că din cauza pandemiei multe replici s-au dat prin intermediul video call-urilor. Panjabi a povestit inclusiv despre acest subiect, filmarea în pandemie.

POVESTEA PE SCURT. Sezonul doi al serialului „Premisa unui dezastru” vine cu șase episode în care este investigată deraierea unui tren de mare viteză, de ultimă generație, complet automatizat, pe nume Apollo. În mod abrupt, ruta Toronto – Chicago se încheie în Michigan, iar genialul investigator, Kendra Malley, este chemată pentru a cerceta împrejurările accidentului din zona rurală alături de colegii ei, curajosul Theo Barker (Mark Rendall) și tânăra analistă Charlotte Jensen (Kelly McCormack).

Ca și în primul sezon, Kendra este susțiuntă de mentorul său, Howard Lawson (interpretat de regretatul Christopher Plummer)

„Cel mai mult am lucrat la asta, la chimia dintre personaje”

Actrița care-i dă viață investigatoarei Kendra Malley, Archie Panjabi, a venit cu detalii de la filmări, a povestit despre provocări, despre relația cu alte personaje, dar și despre felul în care evoluează personajul pe care-l întruchipează.

PaginadeSERIALE.ro publică mai jos o parte din răspunsurile oferită de actriță jurnaliștilor prezenți la conferință.

Având în vedere complexitatea noului sezon, cum evoluează personajul tău?

Archie Panjabi: Partea mea preferată când vine vorba despre sezonul doi este chiar evoluția personajului meu. Kendra interacționează cu mai multe personaje cu personalități diferite și dezvoltă relații cu mulți dintre ei în acest sezon. Actorii din acest sezon sunt incredibil de talenatați și inteligenți și am filmat multe scene din care publicul va afla informații noi despre Kendra.

Christopher Plummer a filmat de acasă din cauza restricțiilor impuse de Covid, cum ați filmat scenele cu Howard și Kendra?


Archie Panjabi: Partea bună este că sezonul trecut am petrecut mult timp pe platourile de filmare alături de Christopher Plummer, dar sezonul aceste personajele noastre interacționează prin telefon. Aceste scene au fost surprinzător de ușor de filmat, a fost ca și cum eram unul lângă altul. Sunt printre scenele mele preferate chiar dacă dădeam replica unei înregistrări, nu era un apel telefonic real.

Ce provocări întâmpină Kendra în sezonul doi?

Archie Panjabi: Una dintre provocări cu care se confruntă în Michigan este faptul că este o străină aflată în fruntea unei investigații majore, care a captat atenția presei. Ea arată diferit, vorbește diferit și este desemnată să conducă această anchetă. Chiar dacă inițial îi este greu, frumusețea acestui personaj este că stabiliește relații cu toate departamentele în scurt timp. Și de îndată ce adună toate informațiile, acestea o vor conduce la aflarea adevărului.

Ce îți place cel mai mult la Kendra, personajul tău?

Archie Panjabi: Cel mai mult îmi place abilitatea ei de a comunica cu oameni diferiți, care vorbesc diferit, arata diferit, au culturi diferite, dar ea reușește să relaționeze cu toți. Într-o lume plină de tensiune, ea reușește să vadă perspectiva tuturor. Compasiunea ei este una dintre cele mai mari calități, o transformă într-un investigator excelet.

Kendra are o relație special cu Dominic. Este posibil ca o femeie și un bărbat dintr-un serial să fie prieteni și să nu se exploateze romantismul?

Archie Panjabi: Relația dintre Kendra și Dominic este unul dintre aspectele mele preferate. Sunt foarte fericită că nu a devenit o legătură romantică, cum era de așteptat. Cred că relația lor evoluează în sezonul doi, trebuie să vedeți noile episoade ca să aflați la ce mă refer. Este clar că au o relație unică, veți vedea.

Cum te-ai pregătit pentru acest sezon? Ce aspect al culturii americane predomină?

Archie Panjabi: Accidentul are loc într-un oraș mic de lângă Michigan, deci o comunitate mică. Cât despre cercetare, am vrut să aflu mai multe despre trenurile automatizate, chiar dacă scenariul este foarte clar în această privință.

Am petrecut mult timp pe platourile de filmare alături de colegi pentru a ne acomoda. Mi-a plăcut foarte mult colaborarea cu Karen LeBlanc, care interpretează rolul agentului FBI Hunter, personaleje noastre sunt amândouă femei puternice și dezvoltă o relație foarte frumoasă. Cel mai mult am lucrat la asta, la chimia dintre personaje.

Ce te-a impresionat cel mai mult când ai văzut platoul de filmare cu accidentul feroviar?

Archie Panjabi: Datorită lui T.J. Scott [regizor] decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un accident feroviar, să vezi un tren deraiat, multe victime.

Actorii au fost extrem de implicați în rolurile lor și uneori mă duceam la ei să îi întreb dacă sunt bine și toți îmi spuneau că au fost extrem de implicați în aceste roluri, a unor oameni care au supraviețuit unui astfel de dezastru. Toate acestea în timp ce decorul este un tren răsturnat, fum, foc, este înspăimântător. A avut un impact mare asupra echipei.

Tags


Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Boomerang „urcă” în Ninja Express. Un nou serial animat pentru copii

Boomerang aduce un nou serial pentru cei mici. Este vorba despre producția Ninja Express, …