Home Seriale TV Shonda Rhimes aduce un nou serial pe Netflix. Când va avea premiera Inventing Anna

Shonda Rhimes aduce un nou serial pe Netflix. Când va avea premiera Inventing Anna

0
0
Inventing Anna are premiera pe Netflix, în luna februarie

Shonda Rhimes, creatoarea producțiilor de succes Grey Anatomy si Bridgerton, pune în scenă un nou serial TV. Acesta va avea premiera doar pe Netflix, pe 11 februarie 2022. 

Inventing Anna este despre o escroacă cu stil care a reușit să fure inimile, dar mai ales banii celor din lumea mondenă din New York.  Serialul se bazează pe un caz adevărat, numele real al hoaței fiind Anna Sorokin.

Tânăra are 30 ani și este de origine rusă, dar s-a dat drept o moștenitoare bogată din Germania sub numele de Anna Delvey, cu scopul de a frauda bănci și oameni înstăriți.

In mini-seria TV, jocul se face între Anna Delvey, devenită celebră pe Instagram, și Vivian, jurnalista care investighează faptele ei. Acțiunea se petrece într-o cursă contracronometru, în timp ce Anna își așteaptă procesul. 

Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York), scris de Jessica Pressler, care este, de asemenea, producătoare a serialului.

Delvey a fost încântată de această punere în scenă a poveștii ei, declarând pentru ABC News în septembrie 2021: „Aș dori să arăt lumii că nu sunt această persoană proastă și lacomă, cum am fost portretizată.”

Seria limitată Netflix va explora modul în care escroaca europeană a reușit să scape cu schema ei atât de mult timp, dar și cum a fost prinsă. Anna este jucată de Julia Garner din Ozark.

Data de lansare: 11 februarie 2022

Creator și Showrunner: Shonda Rhimes

Scenariști: Shonda Rhimes, Matt Byrne, Jess Brownell, Abby Ajayi, Nick Nardini

Regizori: David Frankel, Tom Verica, Daisy Von Scherler Mayer, Ellen Kuras, Nzingha Stewart

Producători executivi: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica, David Frankel

Distribuția serialului: Anna Chlumsky (Vivian), Julia Garner (Anna Delvey), Arian Moayed (Todd), Katie Lowes (Rachel), Alexis Floyd (Neff), Anders Holm (Jack), Anna Deavere Smith (Maud), Jeff Perry (Lou), Terry Kinney (Barry), Laverne Cox (Kacy)Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…