Home Stiri Boomerang „urcă” în Ninja Express. Un nou serial animat pentru copii

Boomerang „urcă” în Ninja Express. Un nou serial animat pentru copii

0
0

Boomerang aduce un nou serial pentru cei mici. Este vorba despre producția Ninja Express, care începe săptămâna viitoare.

Animația, care spune povestea unor Ninja care livrează colete neobișnuite, începe luni, 17 ianuarie, de la ora 19:00.

Despre personaje

Kiro este, din punct de vedere fizic, cel mai mic dintre Ninja, dar în același timp și bătrânul, liderul și creierul echipei. Superputerea lui specială este faptul că poate căuta prin spațiu și timp pentru a găsi orice ar putea comanda un client.

Aka este mușchiul echipei, are temperament și este cunoscut pentru lipsa de răbdare. Conduce camionul de livrare Ninja. Acesta poate reduce temporar dimensiunea unui articol.

Konpeki este cel sensibil și entuziast. Este mereu în căutarea unei aventuri, dar, uneori, se lasă purtat de val. Superputerea lui constă în faptul că poate călători în orice loc și în orice moment și își poate transporta întreaga echipă.

Ce vor face cei trei Ninja?

Aflat cu echipajul său în pragul unei revolte, un căpitan pirat și papagalul lui comandă o comoară pentru a-i liniști pe toți, iar cei trei ninja se trezesc într-o călătorie către piramidele egiptene.

Având nevoie de un balansoar în formă de cal pentru cadoul de ziua fiicei sale, un tată cere ajutor din partea Ninja Express, dar cele trei personaje principale se întorc cu legendarul cal troian.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…