Home Stiri VIDEO. Blestemul Insulei Oak. Noi episoade ale serialului, la History

VIDEO. Blestemul Insulei Oak. Noi episoade ale serialului, la History

0
0

History aduce noi episoade din cel de-al nouălea sezon al serialului „Blestemul Insulei Oak”. Acestea încep pe 11 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 22:00.

Vânătorii de comori Rick, Marty și echipa se întorc pe insula Oak, aducând cu ei mai multă determinare, resurse și tehnologie decât oricând în încercarea lor de a rezolva misterul comorii vechi de 226 de ani.

Testele seismice efectuate la sfârșitul sezonului trecut au scos la iveală o posibilă navă scufundată și îngropată într-o mlaștină de formă triunghiulară. Echipa va folosi foraje la mare adâncime, scufundări strategice și o săpătură istorică pentru a descoperi misterioasa comoară din adâncuri.

După ce au încheiat un parteneriat cu unul din coproprietarii insulei, Tom Nolan (fiul răposatului vânător de comori Fred Nolan) Rick, Marty și Craig Tester obțin acces la noi zone private ale insulei, aducându-le speranța că vor descoperi posibila comoară.

Legenda comorii ascunse pe insula Oak pornește în jurul anului 1700, când au fost observate lumini în mijlocul nopții, iar cei trimiși să investigheze pe insulă nu s-au mai întors. Mai apoi, câțiva copii plecați acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naștere unei vânători care continuă și astăzi și în care au fost implicați inclusiv președintele american Franklin D. Roosevelt și actorul John Wayne.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…