Home seriale turcesti Kanal D a anunțat când va debuta noul serial turcesc „Prizoniera destinului”

Kanal D a anunțat când va debuta noul serial turcesc „Prizoniera destinului”

0
0

Kanal D, postul Dogan Media, a anunțat data de început a noului serial din această iarnă, „Prizoniera destinului”. Va începe din 9 decembrie, de la ora 20:00.

Serialul va putea fi vizionat trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri. Luni și marți se va putea urmări în continuare producția „Nemilosul Istanbul”.

”Prizoniera destinului” este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice. Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste.

Zeynep trăiește într-un mediu echilibrat, înconjurată de iubire și educată în cel mai bun mod cu putință, dar totul ia o turnura dramatică din momentul în care mama naturală își face apariția în viața tinerei, căutând să recapete controlul asupra vieții fiicei sale.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …