Home Stiri The Queen’s Gambit face furori pe Netflix. E cea mai urmărită miniserie

The Queen’s Gambit face furori pe Netflix. E cea mai urmărită miniserie

0
0

Miniseria The Queen’s Gambit este în trending pe Netflix. A fost urmărită de 62 de milioane de oameni în primele 28 de zile de la lansare, notează news.ro.

Producția în care se spune o poveste fictivă care urmărește viața unui orfane, Beth Harmon, se află în top 10 în 92 de țări, iar în 63 este pe prima poziție. Este cel mai urmărit serial în țări precum Marea Britanie, Argentina, Israel și Africa de Sud.

„The Queen’s Gambit” s-a lansat pe 23 octombrie și în distribuția celor șapte episoade fac parte actorii Anya Taylor-Joy, Marielle Heller, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Harry Melling şi Bill Camp.

Cel mai urmărit serial original Netflix este primul sezon din „The Witcher”, cu 76 de milioane de conturi vizionând cel puțin 2 minute, în primele 28 de zile de la lansare. Urmează sezonul patru din „La Casa de papel”, cu 65 de milioane și serialul documentar „The King”, cu 64 de milioane.

Topul celor mai urmărite seriale (cel puțin 2 minute de vizionare) e completat de următoarele producții: „You”, „Too Hot to Handle”, „Ratched”, „The Umbrella Academy”, „Have I Ever”, Space Force”, „Lucifer”, „Floor is Lava”, „Raising Dion”, „Love is Blind”, „Ozark” şi „The Crown”.

În show-urile vizionate în proporție de 70%, pe prima poziție se află „Stranger Things”, urmat de „Umbrella Academy”, „La Casa de papel”, „You” şi „Sex Education”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …