Home seriale turcesti Kanal D aduce un nou serial turcesc, în această iarnă

Kanal D aduce un nou serial turcesc, în această iarnă

0
0

Kanal D vine cu un nou serial turcesc, în această iarnă o nouă producție. Se numește „Prizoniera destinului” (titlul original: „Dogdugun Ev Kaderindir”) și se va difuza în curând pe postul Dogan.

Ce mai recent serial turcesc, Nemilosul Istanbul, a scos cifre bune de audiență.

Inspirat dintr-o poveste de viață reală, serialul o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o femeie care traversează o serie de experiențe dramatice. Aceasta provine dintr-o familie săracă, dominată de un tată alcoolic.

O tragedie îi lovește când fratele lui Zeynep moare în urma unui tratament inadecvat. Norocul micuței se schimbă din momentul în care familia pentru care lucrează mama sa ca menajeră se oferă să o adopte.

Părinții fetei acceptă în speranța că viața ei se va schimba în bine. Astfel, Zynep ajunge să fie înconjurată de dragoste și să aibă o viață frumoasă, totuși ceva parcă îi lipsește, iar această lipsa are legătură cu ruptura de cei care i-au dat viață.

După o copilărie marcată de lipsuri și nesiguranță, Zeynep devine, mulțumită noii sale familii, o femeie inteligentă, educată cu perspectiva unei vieți împlinite. Se logodește cu un tânăr exemplar, din înalta societate, și totul pare roz în legătură cu viitorul ei.

Din distribuție fac parte actori precum Engin Hepileri (personajul Faruk), care a apărut în „Dragoste și secrete” (rolul Uygar); Senan Kara (Nermin – mama adoptivă a lui Zeynep în acest serial) a jucat în „Patria mea ești tu”, în rolul Veronica Papadopoulos. De asemenea, Ibrahim Celikkol (Mehdi – rolul băiatului sărac din cartier) a jucat în “Iffet” (rolul lui Cemil).Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …