Home Filme Craciun Zilele viitoare: Filme de Crăciun, în premieră la Diva

Zilele viitoare: Filme de Crăciun, în premieră la Diva

0
0

Postul Diva aduce filme de Crăciun în premieră, zilele viitoare. Sunt producții cunoscute de acum un an, precum „Acasă de Sărbători” sau „Crăciun în Montana”.

În perioada 20-26 noiembrie se vor difuza următoarele filme:

„Acasă de sărbători” (2019) – Vineri, 20 noiembrie, de la 19:40:

Cum ajunge Charlotte (Laura Osnes), o cântăreață de muzică country, de la a compune un nou album la a lucra la contrucția unei case alături de un fost soldat? Și de ce să construiască o casă pentru un prieten? Dar întrebarea cu adevărat important este: vor ajunge cei doi să locuiască împreună?

„Crăciun în Montana” (2019) – Duminică, 22 noiembrie, de la 16:00:

Înainte de sărbători, Sara (Kellie Martin), consultant financiar, călătorește în interes de afaceri în Montana, ca să ajute un om să-şi salveze ferma, alături de fiica sa, Chloe. Ritmul rural pare că le priește celor două și în scurt timp, Sara se întreabă dacă poate renunța la stabilitatea financiară din Los Angeles pentru noul decor.

„Propunere de Crăciun” (2018) – Marți, 24 noiembrie, de la 16:00:

Jolie (Hilarie Burton) este o femeie singură, care urăște idea de a se întoarce acasă de sărbători pentru că știe că fostul ei iubit este acolo cu actuala lui iubită. Din fericire, cea mai bună prietenă o sfătuiește să îl invite pe fratele ei, scriitor, în rolul de nou iubit. Oare cât va dura până ce toți vor descoperi planul lor?Jobs Database
Arata mai multe articole din Filme Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix pregătește sezoanele 3 și 4 pentru serialul Bridgerton

Netflix „pofită” de popularitatea serialului Bridgerton și va pregăti și sezoanele 3 și 4.…