Home Seriale TV Minimax aduce al 13-lea sezon din „Curiosul George”

Minimax aduce al 13-lea sezon din „Curiosul George”

0
0

Serialul animat „Curiosul George” revine la Minimax cu al 13-lea sezon. Producția a fost premiată cu distincția „Outstanding Children’s Animated Program”, în cadrul premiilor Emmy în 2008 și 2010.

Serialul se va difuza zilnic pe Minimax, de la ora 19:00.

Noul sezon readuce în atenție perspectiva unui copil de vârstă preșcolară asupra lumii care îl înconjoară. De la incapacitatea protagonistului de a vorbi până la efortul pe care îl face pentru a înțelege lumea din jur, serialul e capabil să trezească empatie și părinților.

În sezonul 13, George va vizita ferma de mori de vânt a profesorului Wise și va învăța cum se utilizează energia eoliană, apoi va explora o peșteră, după care va găzdui o serată cu proiecție de film, la care participă prietenii din vecini.

George va avea timp și de o mică vacanță în munți, va învăța în acest sezon nou să facă pâine, alături de Domnul cu pălărie galbenă, apoi să repare o eșarfă, să vopsească un gard, și va afla despre muzicalitatea cercurilor Hula Hoops.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …