Home Stiri Previziuni. Disney+ ar urma să aibă o creștere masivă de abonați în următorii cinci ani

Previziuni. Disney+ ar urma să aibă o creștere masivă de abonați în următorii cinci ani

0
0

Disney+, platforma de streaming a Disney, urmează să aibă o creștere semnificativă de abonați în următorii cinci ani, notează broadbrandtvnews.com.

Pe baza rezultatelor din septembrie 2020, Digital TV Research susține că Disney+ va avea cu 120 de milioane mai mulți abonați între 2020 și 2025 pentru a ajunge la 190 de milioane. De asemenea, și Netflix va dispune de o creștere de 73 de milioane de abonați, mai susțin autorii cercetării.

Și veniturile vor crește pentru Disney+, care va ajunge la 13 miliarde de dolari până în 2025, un lucru impresionat pentru platforma lansată în noiembrie 2019. La fel de mult va crește și Netflix, generând un profit de 37 de miliarde de dolari până în 2025.

Simon Murray, analist principal al Digital TV Research:

„O marte parte din creșterea pe care o va avea Disney+ se datorează abonaților din SUA, în principal datorită pachetului atractiv în colaborare cu ESPN+ și Hulu.

Recent, numărul de subscriberi al Disney+ s-a ridicat și în India, după o colaborare cu Hotstar. SUA și India vor reprezenta aproape jumătate din baza de abonați Disney+ până în 2025.”

La finalul lunii septembrie Disney+ număra peste 73 de milioane de abonați, scrie Profit.ro.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …