Home Filme Craciun DIVA, noi filme de Crăciun zilele următoare. Recomandările săptămânii

DIVA, noi filme de Crăciun zilele următoare. Recomandările săptămânii

0
0

DIVA aduce noi filme de Crăciun, zilele următoare. Se văd, în premieră, între 11 și 15 decembrie. Sunt titluri precum „Cântecul nostru de Crăciun”, „Împreună de Crăciun” – ambele din 2019, dar și o producție realizată anul acesta – „Vacanța de Crăciun”.

Filmele propuse de DIVA în perioada 11-15 decembrie 2020:

Vineri, 11 decembrie, de la 19:40 – Cântecul nostru de Crăciun

Melody Jones (Alicia Witt), vedetă de muzică country, este acuzată că a plagiat melodia lansată de sărbători. Extrem de afectată, decide să se ascundă de ochii presei acasă, unde se întâlneşte cu un fost iubit. Pentru că are în sfârșit timp pentru a pune întâmplările în altă perspectivă, încearcă să își vindece sufletul și orgoliul rănit.

Duminică, 13 decembrie, de la 16:00 – Împreună de Crăciun

Darcy (Ali Liebert) şi Aiden (Peter Porte) se pregătesc pentru al doilea Crăciun împreună. Ceea ce părea un Crăciun liniștit, se transformă rapid într-o luptă pentru a salva Centrul Comunitar local din mâna unui dezvoltator. Acțiunea îi uneşte pe toţi membrii comunității și le oferă tuturor o vacanţă de neuitat.

Marți, 15 decembrie, de la 16:00 – Vacanța de Crăciun

Învăţătoarea Addison Tate (Cindy Sampson) vrea un Crăciun special pentru elevii ei, fiindcă şcoala se va închide după sărbători. Și ca totul să fie memorabil, îl invită pe fostul ei coleg și prieten, Dylan Davidson (Steve Byers), acum un regizor faimos urmărit de presă, să regizeze piesa copiilor. Amintirea acelor vremuri încarcă atmosfera și cei doi speră să devină parteneri și pe alt plan.Jobs Database
Arata mai multe articole din Filme Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Drama „E un păcat” are premiera pe HBO GO în weekend

HBO aduce un nouă producție în acest weekend. E vorba de drama în cinci părți „E un păcat”…