Home Seriale TV Ultimele episoade ale serialului Vikingii, pe History

Ultimele episoade ale serialului Vikingii, pe History

0
0

Final de poveste. Postul History pregătește difuzarea ultimelor episoade din ultimul sezon al serialului Vikingii. Ultimele zece episoade se vor difuza pe parcursul a cinci zile.

Așadar, ultimele episoade din Vikingii se pot urmări din 30 decembrie până pe 3 ianuarie, în fiecare seară, de la ora 22:05.

Ultimele episoade din sezonul final Vikingii se pot vedea online pe Netflix.

În ultimele zece episoade ale serialului „Vikingii”, conflictul dintre rușii kieveni și vikingi crește în intensitate, prevestind un deznodământ cu efecte neașteptate. În timp ce se află în Islanda, Ubbe (Jordan Patrick Smith) hotărăște să îi îndeplinească visul tatălui său, Ragnar și să navigheze cât mai spre vest, alături de un grup de coloniști, în căutarea Țării de Aur.

În celălalt plan, în Anglia, vikingii au stabilit așezări și au ajuns să stăpânească cea mai mare parte a teritoriului, cu excepția ținutului Wessex. Regele Alfred de Wessex este singurul conducător saxon care a contestat suveranitatea vikingă, astfel că Ivar Fără-de-Oase trebuie să îl înfrunte pe acesta.

Serialul „Vikingii” este creat și produs de Michael Hirst. Distribuția din sezonul al șaselea include actori cunoscuți precum Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fără-de-Oase), Georgia Hirst (Torvi), Jordan Patrick Smith (Ubbe) și Marco Ilsø (Hvitserk).

Citește și: Vikings a ajuns la final. Ce urmează?Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …