Home Topuri TOP. Cele mai bune 14 seriale coreene de văzut pe Netflix

TOP. Cele mai bune 14 seriale coreene de văzut pe Netflix

0
0
KINGDOM

Seriale coreene istorice, dramatice, romantice, supranaturale sau pentru adolescenți. Avem de toate.

PaginadeSeriale a făcut o listă cu seriale coreene de pe Netflix, care merită vizionate.

Povești istroice, Kingdom sau Mr. Sunshine, seriale romantice, Când înflorește Camelia sau Aterizare forțată în brațele tale, dar și seriale coreene supranaturale, cum ar fi Mystic Pop-Up Bar sau Bună, mama și rămas-bun.

Toate serialele coreene prezentate în continuare de PaginadeSeriale au și subtitrare în română.

Mr Sunshine

Un tânăr care ajunge în SUA după expediția Shinmiyangyo din 1871 se întoarce în Coreea și se îndrăgostește de o aristocrat. Serialul are un sezon și este o drama romantic, de epocă.

It s Okay not to be Okay (E nebună, dar e-a mea)

Sănătatea mentală, un subiect tabu în Coreea, este tema centrală a acestui serial, care spune povestea unei scriitoare antisociale care își intersectează destinul cu un îngrijitor dintr-un ospiciu. Serialul are un sezon.

Kingdom  (Regatul)

Violent, înfricoșător, captivant. Cam așa este catalogat serialul. O producție istorică, în două sezoane (va fi și un al treilea). Acțiunea are loc în timpul Dinastiei Joseon, în secolul al 14-lea. Locuitorii unui regat sunt înspăimântați de zvonurile legate de boala regelui, despre care se aude că ar fi mort. Prințul moștenitor devine singura lor speranță în lupta cu o epidemie ciudată.

Itaewon Class (Fauna din Itaewon)

Personajul principal al poveștii dramatice,  Park Sae-ro-yi, este exmatriculat pentru că l-a lovit pe bătăușul școlii, un băiat de bani gata, fiul unui om de afaceri ce deține o companie de produse alimentare. Apoi, același personaj ajunge să își piardă tatăl, în urma unui accident. Vinovatul este același coleg bătăuș. Park Sae-ro-yi ajunge în pușcărie după ce l-a atacat pe tatăl bătăușului, dar, după ce este eliberat, acesta se jură să distrugă compania omului de afaceri.  

When the Camellia Blooms (Când înflorește Camelia)

O mamă singură se mută împreună cu fiul ei într-un mic oraș unde deschide un bar. Însă tânăra mamă este cu greu acceptată de femeile din comunitate care îi reproșează că este mamă singură (un alt subiect tabu în Coreea), dar și pentru că este proprietara unui bar.  Serialul romantic are un sezon.

Extracurricular

Un serial pentru adolescenți, cu adolescenți. Serialul spune povestea lui Oh Ji-soo, un licean inteligent, cam anost și aparent fără viață socială. În realitate, Oh Ji-soo are o firmă de securitate ce deservește o rețea de prostituție ilegală. O colegă îi află, însă, secretul.

Hospital Playlist (Coridoarele Spitalului)

Un serial dramatic (are momentan un sezon), descris de critici drept o combinație între Anatomia lui Grey și serialul Friends. Este vorba despre cinci prieteni, nedespărțiți încă de pe băncile facultății de Medicină, care ajung să lucreze în același spital.

Crash landing on you (Aterizare forțată în brațele tale)

În urma unei peripeții cu parapanta, o moștenitoare din Coreea de Sud aterizează în Coreea de Nord și în viața unui ofițer de armată care decide să o ajute să se ascundă. Dramă romantică.

Record of Youth (Amintiri din tinerețe)

Sa Hye-Joon și Won Hae-Hyo, doi buni prieteni care lucrează în lumea modei, vor să ajungă actori. Ei se împrietenesc cu An Jung-H (jucată de Park So-Dam, din Parasite), care își dorește la rândul ei o carieră în make-up. Serialul spune povestea luptei celor trei de a-și atinge visurile, împletită cu povestea de dragoste dintre  Hye-Joon și An Jung-Ha. Serialul romantic are un sezon.

Something in the rain (Prietena surorii mele)

Un serial romantic (are un sezon) despre o relație „nepotrivită” dintre o femeie de 35 de ani și un tânăr de 20 și ceva de ani.

Hi Bye, Mama! (Bună, mama și rămas-bun)

Fantoma unei femei primește o a doua șansă la viață, dar pentru un timp limitat: doar 49 de zile. Ea decide să li se arate soțului recăsătorit și tinerei sale fiice. Serialul dramatic, dar și cu accente de umor, are un sezon.

Prison Playbook (Înțelepciunea închisorii)

Aproape de debutul în liga de baseball, un jucător vedetă ajunge în închisoare și trebuie să învețe să se descurce în această lume nouă.  Serialul, lansat în 2017, are doar un sezon.

Stranger (Străinul)

Un procuror care și-a pierdut abilitatea de a fi empatic și o detectivă curajoasă fac echipă într-un caz de crimă în corupția din politică. Serialul are două sezoane.

Mystic Pop-Up Bar (Barul mistic)

Un tânăr înzestrat cu o putere unică lucrează la un bar al cărui patroană în vârstă de sute de ani rezolvă problemele emoționale ale clienților, pătrunzându-le în vise.Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…