Home Topuri Șase seriale de urmărit, dacă ești fan Dark

Șase seriale de urmărit, dacă ești fan Dark

0
0
Dark

Odată cu sezonul al treilea, ne luăm la revedere de la popularul serial german Dark, o poveste ce se desfășoară pe mai multe planuri temporale și care implică mai multe generații de familii.

Și pentru că fanii Dar nu vor trece cu ușurință peste această despărțire, PaginadeSeriale a întocmit o scurtă listă a altor seriale, cu tematică apropiată, care ar putea să îți placă.

Pe scurt despre sezonul trei din Dark: În cel de-al treilea și ultimul sezon, serialul Dark ajunge la un final năucitor, care trece dincolo de conceptele de spațiu și timp. Ajuns într-un nou univers, Jonas încearcă să înțeleagă ce înseamnă pentru propria lui soartă această nouă versiune a orășelului Winden, în vreme ce cei rămași în urmă în celălalt univers continuă să încerce să întrerupă bucla care curbează atât spațiul, cât și timpul. Două lumi. Lumină și întuneric. Iar în centru, o tragică poveste de dragoste de proporții epice.

Sezonul trei și ultimul al serialului Dark are premiera pe 27 iunie, pe Netflix.

Dacă vreți să vă reamintiți primele două sezoane, aveți aici un scurt rezumat de 10 minute.

Am făcut noi o recapitulare DARK (de 10 minute) ca să nu dai tu inapoi.

Publicată de Netflix pe Joi, 25 iunie 2020

Ce seriale să mai urmărești, dacă ți-a plăcut Dark:

Counterpart – O dimensiune paralelă. Momentan îl găsiți pe HBO GO. Este un serial cu doar două sezoane, în care acțiunea se petrece în mai multe lumi.

Fringe – Ca și în cazul serialului Dark, acțiunea se petrece și aici în lumi paralele și cu versiuni alternative ale acelorași personaje. Serialul dramatic are cinci sezoane și are în centru pe Olivia Dunham, agentă FBI jucată de Anna Torv, pe ciudatul om de știință Walter Bishop (John Noble) și pe fiul său, Peter Bishop. Cei trei investighează tot felul de fenomene ciudate care se petrec în jurul lor.

Stranger Things – Pe Netflix. Când a fost lansat serialul Drak, în 2017, mulți au supus că este un fel de Stranger Things, mai ales că primul sezon Dark s-a concentrat pe dispariția unui copil, la fel ca Stranger Things. Dar povestea Dark a devenit una mult mai profundă și mai complexă. Chiar și așa, povestea Stranger Things merită urmărită.

Stranger Things

12 Monkeys, o producție Hulu. Un serial înțesat cu povești despre călători în timp care încearcă să oprească tot felul de evenimente.

(Photo: Ben Mark Holzberg/Syfy)

The Expanse, pe Amazon Prime. Este o dramă SF, bazată pe seria de romane a lui James S.A. Corey, și a cărei acțiune se petrece într-un viitor în care oamenii au colonizat sistemul solar.

(Photo: Kurt Iswarienko/Syfy/NBCU Photo Bank)

Doctor Who, probabil unul dintre cele mai bune (și mai longevive) seriale despre călătorii în timp. Serialul este despre un Doctor, un extraterestru ce are abilitatea de a se regenera, care călătorește prin univers în Tardis, o mașină a timpului deghizată în cabină telefonică.  Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…