Home Topuri Netflix e…de groază. 9 seriale horror de văzut pe Netflix

Netflix e…de groază. 9 seriale horror de văzut pe Netflix

0
0

În căutare de seriale de groază pe Netflix? Avem o listă cu nouă seriale de groază, unele deja cunoscute, cum ar fi The Walking Dead, altele mai puțin, pe care ai putea să le vezi vara aceasta.

PaginadeSeriale prezintă în continuare câteva seriale horror pe care le poți urmări acum pe plaforma Netflix:

The Haunting of Hill House

The Haunting of the Hill House. Gândit initial ca o miniserie limitată, producția a fost un așa mare success încât cei de la Netflix au decis să îl prelungească, acțiunea fiecărui sezon petrecându-se într-o altă casă. Primul sezon, The Haunting of the Hill House, a fost creat după romanul cu același nume, semnat de Shirley Jackson. Netflix are în pregătire The Hauning of Bly Manor, bazat pe o poveste de Henry James, ce va avea premiera în a doua parte a acestui an.

Bates Motel. Un serial pe care ar trebui să-l urmărească mai ales fanii Psycho. Producția apreciată de critici spune povestea lui Norman Bates, jucat de Freddue Highmore, în tinerețe și a mamei lui Norma, personaj jucat de Vera Farmiga.

GHOUL

Ghoul – Strigoiul. O miniseries formată din trei episode, o producție horror a cărei acțiune se petrece într-o realitate distopică. Despre serial: O polițistă analizează straniul comportamen al unui nou prizonier dintr-o înshisoare militară. Criticii spun că miniseria din trei episoade are un filnal „nebunesc ce te va urmăr”.

Photo Credit: Gene Page/AMC

The Walking Dead – Un serial care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Orice fan de seriale cu zombie probabil că îl are deja pe lista de „văzute”.

ARES

Ares. Un serial olandez plin de suspans ce spune povestea unei grupări de studenți secretă, Ares, prin ochii personajului principal, Rosa. Pe măsură ce Rosa devine tot mai implicată în Ares, apar tot mai multe cazuri de sinucideri ale unor membri ai grupării. Sinucideri ce par să aibă legătură cu o misterioasă creatură ce trăiește chiar sub clădirea în care activează Ares.

Marianne

Marianne, un serial franțuzesc ce își face debutul cu una dintre cele mai dure scene. Atât am avut de spus, nu vrem să dăm spoliere. Producția spune povestea scriitoarei Emma Larsimon ce devine faimoasă prin seria de cărți despre o vrăjitoare pe nume Marianne. Însă Emma decide să încheie seria de romane, așa că ajunge să fie bântuită de nimeni alta decât vrăjitoarea Marianne.

Requiem

Requiem – Recviem, pe Netflix. Povestea pe scurt: după ce mama Matildei, Janice, se sinucide în fața ei, tânăra află că mama ei e implicată în misterioasa dispariție a unui copil dintr-un mic oraș galez. Thrillerul supranatural este o combinație între Rosemary’s Baby, Sinister și Wicker Man.

GLITCH

Glitch este o drama australiană plină de mister.  Serialul prezintă povestea a șase personaje care se trezesc din morți, perfect sănătoși, fără să știe ce s-a întâmplat cu ei. Unii dispăruți dintre cei vii de ani buni, alții chiar de zeci de ani. Șeriful local, James, a cărui soție este unul dintre cei înviați, și medicul Elishia încearcă împreună să descopere misterul.

Black Summer

Black Summer. E un serial cu zombie, dar la polul opus al The Walking Dead. În loc de o meditație legată de umanitate și moralitate, Black Summer e un serial în care domnesc haosul și adrenalina.Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…