Home Seriale TV Seria Bevis și Butt Head va avea sezoane noi la Comedy Central

Seria Bevis și Butt Head va avea sezoane noi la Comedy Central

1
0

Dacă v-a fost dor, Beavis și Butt-Head se întorc. Comedy Central anunță că a comandat două sezoane ale serialului animat, un fenomen al anilor 90.

La cârma producției se află creatorul producției, Mike Judge, cel care va scrie, va produce noile sezoane, dar va fi și voiceover al celor două personaje principale, anunță TVGuide.

„Pare că e vremea cea mai potrivită să ne purtăm prostește din nou”, a spus Judge, într-o declarație pentru presa („It seemed like the time was right to get stupid again”).

În noilor sezoane, cei doi „couch potato” aterizează în plină eră a Generației Z.

Ca parte a înțelegerii dintre Judge și Comedy Central, pe lângă serialul Bevis and Butt Head, vor mai fi produse și o serie de spin-off-uri și producții speciale.

Beavis și Butt-Head a apărut în 1993, la MTV, iar serialul prezintă doi adolescenți, Bevis și Butt-Head, făcând comentarii satirice despre societate. Seria a rulat timp de șapte sezoane la MTV, până în 1997. A mai fost reluat pentru un al optulea sezon în 2011. A existat și un film de success, Beavis and Butt-Head Do America, lansat în 1996.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Un comentariu

  1. nelu din poplaca

    July 5, 2020 at 10:44 am

    Se mai uita cineva la CC? De cativa ani sunt numai reluari si alea care sunt premiere sunt de la tv alb-negru sau 4:3. Au dat Friends de mii de ori in bucla 2 oameni jumate la fel…desenele alea animate ciudate pentru adulti ciudati…Pierdere de vreme.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…