Home Seriale TV Kominsky Method, cu Michael Douglas, se încheie cu sezonul al treilea

Kominsky Method, cu Michael Douglas, se încheie cu sezonul al treilea

0
0
THE KOMINSKY METHOD

Sandy Kominsky, la ultimele cursuri de actorie. Serialul marca Netflix, Kominsky Method, cu Michael Douglas în rol principal, va continua cu sezonul al treilea, însă va fi ultimul, anunță producătorii, scrie TVLine.

Creatorul serialului, Chuck Lorre, cel care a realizat și The Big Bang Theory, spune că munca la acest serial a fost o experiență incredibilă și este bucuros că serialul a fost apreciat atât de fani cât și de critici.

Serialul dramatic, cu accente comice, a avut premiera în anul 2018, și îl prezintă pe Sandy Kominsky, jucat de Michael Douglas, un actor ce a avut un scurt moment de glorie cu ani în urmă, dar care în prezent își câștigă existența ca profesor de actorie.

Alan Arkin joacă rolul agentului și prietenului lui Kominsky, pe nume Norman Newlander.

Din distribuție mai face parte și Sarah Baker (care a mai apărut și în Tânărul Sheldon), în rolul fiicei lui Sandy Kominsky.

În cele două sezoane de până acum, serialul a atras numeroase nominalizări la Golden Globe, Emmy și SAG Awards, dar a și fost premiat cu globul de aur atât serialul, cât și Michael Douglas pentru rolul său.

Nu a fost anunțată încă data premierei celui de-al treilea sezon, însă sezonul doi a fost lansat pe 25 octombrie 2019.

Amintim că tot recent Netflix a anunțat sezoanele finale pentru Ozark, care se încheie cu sezonul al patrulea, dar și Lucifer, care se va opri la sezonul șase.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…