Home Seriale TV Serialul Ecaterina – The Great continuă cu al doilea sezon

Serialul Ecaterina – The Great continuă cu al doilea sezon

0
0
THE GREAT

Serialul dramatic cu Elle Fanning, Ecaterina – The Great, a fost prelungit cu încă un sezon, anunță Hollywood Reporter.

Difuzat în România de HBO, serialul este produs peste Ocean de către Hulu, cei care au decis continuarea serialului, ca urmare a rezultatelor bune de audiență, dar și a cronicilor favorabile.

Al doilea sezon al serialului Ecaterina – The Great va avea, ca și primul, 10 episoade, mai spune sursa citată. Nu avem încă o dată de lansare a noului sezon. La momentul anunțului, primul sezon al serialului încă rulează la HBO.

Serialul spune povestea romanțată a Ecaterinei cea Mare, care a condus Rusia în perioada 1762 – 1796. Deși povestea are la bază un personaj real, serial ul se apropie doar ocazional de adevărul istoric, după cum au anunțat producătorii.

Serialul spune povestea amuzantă și ficționalizată a unei fete idealiste și romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsnicie aranjată cu împăratul Petru (Nicholas Hoult). Sperând la iubire, Ecaterina descoperă acolo o lume periculoasă și depravată, pe care se decide să o schimbe. Tot ceea ce trebuie să facă este să-și ucidă soțul, să învingă biserica, să distragă armata și să atragă curtea de partea ei.

Din distribuție mai fac parte Nicholas Hoult (joacă rolul împăratului Petru al III-lea, soțul Ecaterinei) Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi și Belinda Bromilow.

Serialul este creat și scris de Tony McNamara (nominalizat la Oscar al filmului „Favorita”), care e producător executiv alături de Marian Macgowan, Josh Kesselman și Ron West de la Thruline, reprezentanții Echo Lake Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff și Andrew Spaulding, Elle Fanning, Mark Winemaker și Matt Shakman.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…