Home Grile POSTURI Seriale și filme noi, în iulie pe HBO și HBO GO

Seriale și filme noi, în iulie pe HBO și HBO GO

0
0

Serialele și filmele lunii iulie pe HBO și pe HBO GO. Ce avem de văzut! Câteva titluri bune de urmărit pe platforma HBO GO sau pe posturile HBO.

Luna viitoare are premiera cel de-al patrulea sezon (și ultimul) al serialului Room 104, o producție în care acțiunea se petrece în aceeași încăpere (ați ghicit, 104!), însă fiecare episod din cele 12 prezintă povestea personajului care stă în camera de hotel tipic americană.

Pe HBO are premiera serialul Penny dreadful: City of Angels (disponibil deja pe HBO GO), cu Natalie Dormer.

O poveste interesantă este Quizz, un serial care îl urmărește pe Charles Ingram, un fost maior din armata britanică, care fost prins trișând ca să câștige un milion de lire sterline la emisiunea “Vrei să fii milionar?”.

Pe partea de filme, HBO aduce în premieră filmul Frozen 2. Pe lângă acesta, mai putem vedea și cel mai recent film Godzilla, }ngerii lui Charlie (2019) sau Terminator.

Pentru iubitorii de mașini, recomandăm Ford v Ferrari – Marea Provocare: Le Mans `66, cu Matt Damon și Christian Bale. Filmul este bazat pe povestea adevărată a lui Carroll Shelby, un important designer din industria americană de mașini, și a lui Ken Miles, un șofer britanic. Cei doi au construit o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor.

Tot în luna iulie, HBO aduce un documentar despre Banksy, cel mai cunoscut artist stradal din lume

PaginadeSeriale prezintă în continuare lista noutăților HBO din luna iulie:

HBO

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS/ POVEȘTI DE GROAZĂ: ORAȘUL ÎNGERILOR

Din 3 iulie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Un urmaș spiritual al serialului original ”Penny Dreadful/ Povești de groază” care se petrece în Londra victoriană, acțiunea acestei producții are loc în orașul Los Angeles din 1938, o perioadă și o zonă infuzate cu tensiune socială și politică. Când o crimă macabră șochează orașul, detectivul Tiago Vega (Daniel Zovatto) și partenerul lui, Lewis Michener (Nathan Lane), sunt prinși într-o poveste epică ce reflectă istoria bogată a orașului: de la construirea primelor autostrăzi ale orașului și tradițiile sale profunde de folclor mexicano-american, la acțiunile periculoase de spionaj ale celui de-al treilea Reich și ascensiunea evanghelismului la radio. Peste puțin timp, Tiago și familia lui se luptă cu forțele puternice care amenință să-i distrugă.

QUIZ/ CONCURSUL (3 episoade)

Pe 11 iulie, de la ora 20:00 (va fi și pe HBO GO)

Serialul spune povestea extraordinară a lui Charles Ingram, un fost maior din armata britanică. Acesta a provocat un scandal după ce a fost prins trișând ca să câștige un milion de lire sterline la emisiunea “Vrei să fii milionar?”.

I’LL BE GONE IN THE DARK/ MĂ ASCUND ÎN ÎNTUNERIC

Din 16 iulie, în fiecare joi, de la ora 23:45 (disponibil deja pe HBO GO)

Un nou serial documentar HBO bazat pe bestsellerul lui Michelle McNamara, “I’ll be gone in the dark: One Woman’s obsessive search for the Golden State killer”.

Jurnalista McNamara era hotărâtă să-l găsească pe violentul psihopat pe care l-a numit ”The Golden State Killer”, care a terorizat California la sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980, care a comis 50 de agresiuni sexuale și zece crime. Apoi, acesta a dispărut pentru mai bine de trei decenii, păcălind forțele de ordine și pe câțiva dintre cei mai buni detectivi din regiune. Într-o zi de marți, pe 24 aprilie 2018,  agenții din Sacramento l-au arestat pe fostul ofițer de poliție Joseph James DeAngelo în casa lui, dintr-o suburbie aflată în apropiere. Prin probele de ADN, acesta a fost identificat ca fiind celebrul criminal în serie și a fost acuzat de mai multe crime.

HBO 3

KILLING EVE/OBSESIA EVEI – III

Din 12 iulie, în fiecare duminică, de la ora 21:45 (disponibil deja pe HBO GO)

Eve e o agentă plictisită și isteață. Villanelle e o ucigașă talentată și elegantă. Aceste două femei extrem de inteligente, care sunt la fel de obsedate una de cealaltă, se întrec într-un joc de-a șoarecele și pisica.

Al treilea sezon al dramei premiate continuă povestea a două femei cu un trecut brutal, dependente una de cealaltă, dar care acum încearcă cu disperare să-și trăiască viețile fără drogul preferat. Pentru Villanelle (Jodie Comer), asasina fără slujbă, Eve e moartă.

LIAR/MINCIUNI – II

Din 29 iulie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

La 3 săptămâni după ce a fost emis un mandat de arestare pentru Andrew Earlham pentru agresiunea sexuală a 19 femei, trupul său e găsit în mlaștinile din Kent. Rory Maxwell se alătură lui Karen Renton ca să-l caute pe asasinul lui Earlham.

Maratoane – în fiecare sâmbătă la HBO 3:

  • 4 iulie – Obsesia Evei, de la ora 20:00
  • 11 iulie – Obsesia Evei – II, de la ora 20:00
  • 18 iulie – Prietena mea genială – II, de la ora 20:00
  • 25 iulie – O parte de adevăr, de la ora 20:00

HBO GO

4 BLOCKS

Din 1 iulie (3 sezoane)

Serialul “4 Blocks” spune o poveste despre prietenie și familie, trădare și vinovăție într-un clan arab care trăiește în centrul Berlinului (Neukölln). În centrul poveștii se află Ali ‘Toni’ Hamady, care i-a promis soției lui, Kalila, că va lăsa în urmă viața de infractor și că vor pleca de pe teritoriul său. Însă atunci când cumnatul lui este arestat în timpul unui raid, Toni se simte obligat să intervină și să devină liderul clanului din nou.

Nu vrea să-i lase controlul fratelui său temperamental Abbas, care se poziționează ca noul cap al familiei. Când Vince, un vechi prieten, își face apariția, Toni îl consideră o prezență de încredere și încurajatoare. Visul lui, o viață nouă, lipsită de infracțiuni, pare din nou tangibil. Ce trebuie să înțeleagă însă Toni este că nu ai cum să scapi de spirala descendentă a unei vieți pline de infracțiuni.

RAMY

Din 22 iulie (2 sezoane)

Ramy (Photo by: Craig Blankenhorn/Hulu)

Ramy este un tânăr aflat într-o călătorie spirituală. Serialul explorează ce înseamnă să fii prins între o comunitate musulmană care crede că viața este un test al moralității și o generație milenară care crede că viața nu are consecințe.

ROOM 104/ CAMERA 104 – IV

Din 25 iulie, un episod pe săptămână

Creat de Mark și Jay Duplass, serialul “Camera 104” se întoarce cu al patrulea sezon, care este și ultimul. Fiecare episod din cele 12 prezintă povestea unică și surprinzătoare a personajului care stă în camera de hotel tipic americană. În timp ce locul rămâne același, fiecare episod prezintă o poveste diferită, cu un ton diferit, acțiune, perioadă și personaje diferite față de celelalte episoade.

Filmele lunii iulie, pe HBO și HBO GO

AD ASTRA

Regia: James Gray

Cu: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland, Liv Tyler

Thriller, S.U.A. 2019

Difuzări: 12, 13, 15, 16, 18, 30, 31

Brad Pitt îl interpretează pe astronautul Roy McBride în acest thriller SF. Când un eveniment misterios lovește Pământul, McBride pleacă într-o misiune periculoasă de-a lungul unui sistem solar neiertător ca să descopere adevărul despre tatăl lui dispărut (Tommy Lee Jones) și despre expediția lui eșuată care acum, 30 de ani mai târziu, amenință universul.

CHARLIE’S ANGELS (2019) – ÎNGERII LUI CHARLIE

Regia: Elizabeth Banks

Cu: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Patrick Stewart

Acțiune, S.U.A. 2019

Difuzări: 31

Regizoarea Elizabeth Banks se află la cârma producției în care își ia zborul o nouă generație de îngeri neînfricați. În viziunea îndrăzneață a lui Banks, Sabina Wilson (Kristen Stewart), Elena Houghlin (Naomi Scott) și Jane Kano (Ella Balinska) lucrează pentru misteriosul Charles Townsend a cărui agenție de securitate și investigații s-a extins la nivel internațional.

FORD V FERRARI – MAREA PROVOCARE: LE MANS ’66

Regia: James Mangold

Cu: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Tracy Letts

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 26, 27, 29, 30

Filmul este bazat pe povestea adevărată a lui Carroll Shelby, un important designer din industria americană de mașini, și a lui Ken Miles, un șofer britanic. Cei doi au construit o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor.

GODZILLA: KING OF THE MONSTERS

Regia: Michael Dougherty

Cu: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Ken Watanabe, Sally Hawkins

Acțiune, S.U.A. 2019

Difuzări: 19, 20, 22, 23, 25

Membrii agenției Monarch se confruntă cu o serie de monștri, inclusiv Godzilla, Mothra, Rodan și King Ghidorah. Aceste creaturi antice se luptă pentru supremație, lăsând existența omenirii să atârne în balanță.

TERMINATOR: DARK FATE – TERMINATOR: DESTIN ÎNTUNECAT

Regia: Tim Miller

Cu: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna

Acțiune, S.U.A. 2019

Difuzări: 5, 6, 8, 9, 11, 23, 24

La două decenii după evenimentele din primul “Terminator“, Sarah Connor își unește forțele cu Grace, un super-soldat din 2042, și cu T-800 ca să o apere pe o tânără de un model Terminator avansat dintr-un viitor distopic.

FROZEN II – REGATUL DE GHEAȚĂ II

Regia: Chris Buck, Jennifer Lee

Animație, S.U.A. 2019

Difuzări: 5, 8, 9, 11, 23, 24

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendelle spre pădurea fermecată despre care surorile au auzit din poveștile tatălui lor. Ei vor să afle de unde vin puterile Elsei și să salveze regatul.

OFFICIAL SECRETS – SECRETE OFICIALE

Regia: Gavin Hood

Cu: Keira Knightley, Matt Smith, Matthew Goode, Rhys Ifans, Ralph Fiennes

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 16, 17, 27, 28

Povestea adevărată a lui Katharine Gun care a trimis presei informații despre o operațiune ilegală al cărei scop era să forțeze consiliul de securitate al Națiunilor Unite să sancționeze invazia Irakului din 2003.

POKEMON DETECTIVE PIKACHU

Regia: Rob Letterman

Cast: Justice Smith, Kathryn Newton, Suki Waterhouse, Omar Chaparro, Chris Geere

Fantasy, S.U.A. 2019

Difuzări: 18, 19, 24, 29, 30

Povestea începe când detectivul Harry Goodman dispare în mod misterios, iar fiul lui Tim vrea să afle adevărul. Cel care îl ajută pe Tim este fostul partener al lui Harry, detectivul Pikachu.

THE ART OF RACING IN THE RAIN – POVESTEA INCREDIBILĂ A LUI ENZO

Regia: Simon Curtis

Cu: Milo Ventimiglia, Amanda Seyfried, Gary Cole, Kathy Baker, Ryan Kiera Armstrong

Dramă-comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 25, 26, 31

O poveste emoționantă spusă de Enzo, un câine deștept care își ajută stăpânii, șoferul de curse Denny, soția lui și fiica lor, să navigheze prin viață cu o perspectivă reconfortantă.

THE WRONG MOMMY – MAMA NEPOTRIVITĂ

Regia: David DeCoteau

Cu: Vivica A. Fox, Jessica Morris, Ashlynn Yennie, Jason-Shane Scott, Eric Roberts

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 9, 10, 13

Melanie o angajează pe Phoebe ca asistenta ei personală. Deșteaptă și vicleană, Phoebe are propriul motiv pentru care a acceptat slujba și un plan de răzbunare.

I AM NUMBER FOUR – NUMĂRUL PATRU

Regia: D.J. Caruso

Cu: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe

Acțiune, S.U.A. 2011

Difuzări: 10, 23, 24

Extratereștrii și gardienii lor se ascund pe Pământ de niște vânători de recompense inter-galactici care îi ucid în ordine cronologică. “Numărul 4” este John, un adolescent extraordinar care trăiește sub o identitate falsă.

REAL STEEL – PUMNI DE OȚEL

Regia: Shawn Levy

Cu: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Kevin Durand, Anthony Mackie

Dramă, S.U.A. 2011

Difuzări: 23, 24

Amplasat într-un viitor apropiat, când boxul cu roboți a devenit un sport foarte popular, un promotor fără noroc crede că poate face un campion dintr-un robot dezasamblat. În plus, descoperă că are un fiu de 11 ani care vrea să-l cunoască.

RED EYE – ZBOR DE NOAPTE

Regia: Wes Craven

Cu: Rachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox, Jayma Mays, Jack Scalia

Thriller, S.U.A. 2005

Difuzări: 17, 29, 30

O femeie este răpită de un bărbat în timpul unui zbor de rutină. Amenințată cu potențiala moarte a tatălui ei, ea este implicată într-un complot și este forțată să-l ajute pe cel care o amenință.

THE LAST AIRBENDER – ULTIMUL RĂZBOINIC AL AERULUI

Regia: M. Night Shyamalan

Cu: Noah Ringer, Dev Patel, Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Shaun Toub

Fantasy, S.U.A. 2010

Difuzări: 30, 31

Aang, un băiat cu puteri incredibile, călătorește într-o țară exotică. Ca Avatar, el e singurul care poate pune capăt conflictului vechi de secole dintre cele patru națiuni: cea a Aerului, a Apei, a Pământului și a Focului.

WATCHMEN

Regia: Zack Snyder

Cu: Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Jackie Earle Haley, Carla Gugino

Acțiune, S.U.A. 2009

Difuzări: 3, 14, 17, 28

Într-o societate dintr-un univers paralel, în anul 1985, supereroii costumați există. Justițiarul Rorschach investighează uciderea unui coleg și descoperă ceva care ar putea schimba cursul istoriei pe care o știm.

YOUNG ADULT – TÂNĂRA ADULTĂ

Regia: Jason Reitman

Cu: Charlize Theron, Patton Oswalt, Patrick Wilson, Elizabeth Reaser, Collette Wolfe

Dramă-comedie, S.U.A. 2011

Difuzări: 2, 3, 9, 18, 29

Imediat după divorț, Mavis, o scriitoare de romane pentru adolescenți, se reîntoarce în orășelul natal din Minnesota ca să reaprindă o poveste de dragoste cu un fost iubit, acum căsătorit și proaspăt tătic.

BANKSY AND THE RISE OF OUTLAW ART – BANKSY ȘI ARTA PROSCRISĂ

Regia: Elio Espana

Documentar, Marea Britanie 2020

Difuzări: 16

Banksy este cel mai cunoscut artist stradal din lume, iar arta lui politică și trucurile îndrăznește au șocat sistemul și au creat o mișcare revoluționară. Dar identitatea lui rămâne secretă.

BULLY, COWARD, VICTIM, THE STORY OF ROY COHN – TIRAN, LAȘ, VICTIMĂ, POVESTEA LUI ROY COHN

Regia: Ivy Meeropol

Documentar, S.U.A. 2019

Difuzări: 23

La finalul vieții sale, avocatul odată temut Roy Cohn era, în secret, un bărbat gay, dat afară din barou, care murea de SIDA și era mentorul tânărului Donald Trump. Acest film explorează ascensiunea la putere a lui Cohn și modul în care influența lui continuă să se facă simțită în prezent.

NATALIE WOOD: CE RĂMÂNE ÎN URMĂ

Director: Laurent Bouzereau

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 9

Din perspectiva unică a fiicei sale și a unor persoane care au cunoscut-o foarte bine, acest documentar explorează câștigurile și provocările personale și profesionale ale actriței Natalie Wood care au fost de multe ori eclipsate de moartea ei tragică.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…