Home Seriale TV La ce seriale s-au uitat românii anul acesta, pe Netflix? – La Casa de Papel, The Queen’s Gambit și The Crown, pe listă

La ce seriale s-au uitat românii anul acesta, pe Netflix? – La Casa de Papel, The Queen’s Gambit și The Crown, pe listă

0
0

La ce seriale s-au uitat românii anul acesta? Netflix a publicat lista cu cele mai populare seriale printre români, în 2020.

De la celebra serie La Casa de Papel, care a făcut furori în toată lumea doar în România, la titluri precum The Crown, Locke and Key, The Queen’s Gambit, Emily in Paris, românii au urmărit intens zeci de filme și seriale.

Genul dramatic a fost cel mai vizionat în România pe parcursul anului 2020, cu titluri precum Rebecca, The Queen’s Gambit și Enola Holmes.

Comedia românească, Miami Bici, a fost 24 de zile în secțiunea top 10 Netflix la noi în țară.

The Queen’s Gambit

Paginadeseriale.ro prezintă lista celor mai urmărite filme și seriale, din 2020, via Netflix:

  • La Casa de Papel a ajuns în secțiunea Top 10 de pe platforma Netflix, în România, timp de 42 de zile, o cifră similară cu cele înregistrate în Austria, Germania, Franța, Germania, Portugalia și Filipine.

Universul Fantasy a înregistrat cea mai mare creștere comparativ cu anul trecut (au fost urmărite de patru ori mai multe minute de Fantasy față de 2019).

Locke and Key

Seria Cursed: Sezonul 1 inspirată de legenda regelui Arthur și Locke and Key: Sezonul 1 s-au aflat în topul preferințelor din această categorie.

Producții internaționale: La Casa de Papel (Spania) a ajuns la secțiunea zilnică de top 10 Netflix în 92 de țări, Barbarians (Germania) în 91 de țări, Lost Bullet (Franța) în 89 de țări și Platforma (Spania) în 88 de țări, inclusiv România.

Enola Holmes

Rebecca a fost de asemenea o alegere populară în categoria dramă, alături de The Queen’s Gambit și Enola Holmes.

  • Miracle in Cell No. 7 a fost un film popular. Altături de el, românii s-au mai uitat la pelicule ca Extraction, The Old Guard și Project Power.

Comedii americane: Holidate, Emily in Paris: Sezonul 1 și The Wrong Missy au fost în lista celor mai urmărite titluri.

Emily in Paris

Documentare: Money Heist: The Phenomenon a fost urmărit intens. La fel și Flavours of Romania: Sezonul 1, The Social Dilemma și Rise of Empires: Ottoman.

  • Românilor le-a crescut interesul pentru genurile fantasy, Muzical, Anime și serialele coreene.

Seriale romantice: S-a triplat numărul de minute urmărite din acest gen, arată datele. Printre producțiile populare se numără: Operation Christmas Drop, The Princess Switch: Switched Again, Love, Guaranteed, Kissing Booth 2 și Sex Education: Sezonul 2.

  • Seriale cu relații de familie: The Crown: Sezonul 4, The Queen’s Gambit, Enola Holmes și The Umbrella Academy: Sezonul 2 au fost printre cele mai populare titluri construite în jurul familiilor în acest an.

Over the Moon și The Willoughbys au fost două titluri îndrăgite, cel mai probabil urmărite împreună cu familia.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…