Home Seriale TV Serialul Vikings a ajuns la final. Ce urmează?

Serialul Vikings a ajuns la final. Ce urmează?

0
0

Seria Vikings – Vikingii se încheie odată cu ultimele 10 episoade din sezonul 6, difuzate de History în luna decembrie, și pe Netflix de la începutul lunii ianuarie. Ce urmează?

După șase sezoane sângeroase, serialul History a ajuns la final. Povestea a început cu legendarul viking, Ragnar Lothbrok, iar după moartea sa serialul a continuat să-i urmărească pe cei doi fii ai acestuia: Bjorn Ironside (Alexander Ludwig) și Ivar (Alex Høgh Andersen). Cu un Bjorn care se luptă să fie la nivelul tatălui său, în calitate de rege, în timp ce Ivar a uneltit din umbră.

Vikings Valhalla va fi pe Netflix

Dar povestea vikingilor nu se încheie chiar aici. Netflix a anunțat că o va continua într-un nou serial Vikings: Valhalla, o producție a cărei acțiune se va petrece la 100 de ani după încheierea evenimentelor din Vikingii.

Ca și în serialul original, Valhalla va avea personaje bazate pe figuri istorice reale.

Netflix nu a anunțat încă premiera seriei Valhalla. Inițial era plănuit ca serialul să fie lansat în 2021, însă nu se știe cu exactitate dacă pandemia a afectata filmările.

Intențiile Netflix pentru continuarea Vikings par serioase, având în vedere că a comandat 24 de episoade pentru noua serie Valhalla.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…