Home Filme Craciun Ho! Ho! Ho! 10 filme de Crăciun de văzut pe Netflix

Ho! Ho! Ho! 10 filme de Crăciun de văzut pe Netflix

0
0

Ho! Ho! Ho! Ce e luna decembrie fără cadouri și fără filme de sezon? Dacă sunteți în căutare de filme de Crăciun pe Netflix, noi am întocmit o listă cu 10 filme (de fapt sunt filme, un serial și o serie documentară) care se potrivesc perfect cu ciocolată caldă sau vin fiert.

Sunt filme de Crăciun numai bune de văzut alături de cei dragi. De la animația „Dorința de Crăciun a Angelei”, ce spune povestea unei fetițe care își propune să-și reunească familia de Crăciun, la Klaus, o altă animație plină de emoție, ce pune în scenă povestea unui (Santa) Klaus inimos.

Recomandăm să urmăriți și documentarele The Movies That Made Us și The Holiday Movies That Made Us, producții care prezintă detalii neștiute filme de succes precum Singur Acasă, Greu de Ucis, Elf sau Nightmare Before Christmas.

Prezentăm în continuare o listă a recomandărilor noastre de filme de Crăciun, toate disponibile pe Netflix.

10 recomandări de filme de Crăciun, pe Netflix:

Angela’s Christmas Wish

ANGELA’S CHRISTMAS WISH – Cr: NETFLIX © 2020

Dorința de Crăciun a Angelei este o poveste emoționantă despre o fetiță hotărâtă, care își propune să-și reunească familia de Crăciun.

Bazat pe personajele create de autorul distins cu premiul Pulitzer, Frank McCourt, filmul scoate în evidență, într-o manieră amuzantă, importanța unei familii unite.

Dash and Lily

DASH AND LILY (L to R) /NETFLIX © 2020,

De Crăciun contrariile se atrag, iar cinicul Dash și vesela Lily fac schimb de mesaje și provocări printr-un jurnal roșu pe care îl lasă în diferite locuri din New York. 

Elf

Elful Buddy nu-și găsește locul printre ceilalți elfi de la Polul Nord și pleacă la New York pentru a-și găsi tatăl adevărat și penru a răspândi spiritul Crăciunului.

Jingle Hangle: A Christmas Story

JINGLE JANGLE: A CHRISTMAS JOURNEY (2020) Buddy.

O călătorie muzicală și un spectacol vizual pentru toate vârstele, filmul Jingle Jangle: O aventură de Crăciun o poveste proaspătă și plină de viață, în spiritul sărbătorilor, pentru întreaga familie.

Cu acțiunea plasată în vibrantul orășelul Cobbleton, filmul îl urmărește pe excentricul creator de jucării Jeronicus Jangle (Forest Whitaker), ale cărui invenții sofisticate satisfac orice capriciu și uimesc pe oricine. Dar cel mai de încredere ajutor al său (Keegan-Michael Key) îi fură cea mai valoroasă creație.

Acum totul depinde de Journey (Madalen Mills), isteața și inventiva lui nepoată, și de o invenție de mult uitată, care ar putea vindeca vechile răni și reînvia magia.

Creat de scenaristul și regizorul David E. Talbert, cu o coloană sonoră compusă de John Legend, Philip Lawrence și Davy Nathan, Jingle Jangle: O aventură de Crăciun ne reamintește că totul este posibil și că legăturile de familie ne dau putere.

Just Another Christmas (Tudo Bem No Natal Que Vem)

TUDO BEM NO NATAL QUE VEM

După ce are parte de o căzătură zdravănă în Ajunul Crăciunului, morocănosul Jorge leșină și se trezește un an mai târziu, fără să-și mai amintească nimic din anul precedent.

Curând, acesta realizează că este sortit să se trezească din nou, an după an, în Ajunul Crăciunului, fiind nevoit să se ocupe de consecințele acțiunilor celuilalt eu al său din celelalte 364 de zile ale anului.

Klaus

Jesper (Jason Schwartzman) este cel mai slab student care a absolvit academia poștală, prin urmare este trimis să lucreze pe o insulă înghețată, deasupra Cercului Polar, unde localnicii certăreți abia schimbă câteva vorbe între ei, nici vorbă de scrisori.

Jesper era pe punctul să renunțe, dar reușește să își găsească un aliat în profesoara Alva (Rashida Jones) și îl întâlnește pe Klaus (J.K. Simmons), un tâmplar misterios care locuiește singur într-o cabană plină cu jucării de lemn lucrate manual.

Aceste prietenii neașteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, învățături magice și ciorapi atârnați cu grijă pe șemineuri. O comedie de vacanță animată, regizată de Sergio Pablos, co-creatorul filmului „Sunt un mic ticălos”. Din distribuție mai fac parte Joan Cusack, Will Sasso și Norm Macdonald.

Over Christmas

Muzicianul ratat Bastian se luptă cu melancolia atunci când revine acasă de Crăciun și are parte de o serie de surprize nu prea vesele.

The Christmas Chronicles (1 și 2)

Cronicile Crăciunului, un film de aventuri de sărbători de la producătorul Chris Columbus („Singur acasă”, „Harry Potter”) și regizorul Clay Kaytis („Angry Birds – Filmul”).

Filmul spune povestea a doi frați, Kate (Darby Camp) și Teddy Pierce (Judah Lewis), al căror plan de a-l filma pe Moș Crăciun (Kurt Russell) în Ajunul Crăciunului se transformă într-o călătorie neașteptată la care majoritatea copiilor pot doar visa.

După ce pândesc sosirea Moșului, ei se strecoară în sania acestuia, cauzează un accident și aproape că dau peste cap Crăciunul. Pe parcursul unei nopți pline de aventuri, Kate și Teddy dau o mână de ajutor Moșului, așa cum nu l-ai mai văzut vreodată, și spiridușilor săi pentru a salva Crăciunul înainte să fie prea târziu.

The Holiday Movies That Made Us

Descoperă poveștile adevărate din spatele emblematicelor blockbustere de Crăciun, prin interviuri și incursiuni în culise.

The Princess Switch

The Princess Switch: Switched Again. NETFLIX © 2020

Cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, frumoasa ducesă de Montenaro, face schimb de locuri cu Stacy, o fată „din popor” din Chicago, care îi seamănă leit.

Cu puțin ajutor magic din partea asistentului Moșului, Margaret se îndrăgostește de colegul chipeș al lui Stacy, iar aceasta se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, un prinț fermecătorJobs Database
Arata mai multe articole din Filme Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…