Home Grile POSTURI History și Crime+Investigation, recomandări în decembrie: Arme născute din foc, printre titluri

History și Crime+Investigation, recomandări în decembrie: Arme născute din foc, printre titluri

0
0

History și Crime+Investigation aduc multe seriale și documentare în luna decembrie. Principala „atracție” o reprezintă seria „Iarna Misterelor”, care cuprinde mai multe documentare despre mistere. Vezi mai multe detalii AICI.

Pe cele două posturi vor fi titluri precum „Mașini care au schimbat lumea”, „În căutarea monștrilor”, „Arme născute din foc” sau „Filmat la tribunal”.

RECOMANDĂRI HISTORY – DECEMBRIE 2020

Mașinile care au schimbat lumea – Din 30 noiembrie, în fiecare luni de la 22:00

Noua serie evocă povestea unui grup de ingineri concurenți care au făcut revoluție în industria transportului și care au schimbat pentru totdeauna evoluția omenirii din epoca modernă.

Motivați de creativitate și competitivitate, geniul lor a creat cea mai transformatoare invenție din secolul al XX-lea, generând o mulțime de alte industrii adiacente și oferind o libertate niciodată imaginată înainte de producția unui autoturism.

Explorând peste un secol de inovație și trecând prin transformările mărcilor Honda, Toyota, Mercedes, Ford, Porsche, Rolls Royce și multe altele, HISTORY prezintă poveștile dramatice din spatele celor mai mari nume din industria auto.

Iarna Misterelor – Din 1 decembrie, de luni până vineri la 21:00

În decembrie, HISTORY aduce seria de programe „Iarna misterelor”, plină de show-uri în premieră despre unele dintre cele mai bine păstrate secrete din istorie.

Aruncăm o privire asupra a ceea ce știința nu reușește să explice în mod rațional, și urmărim un nou sezon al spectacolului déjà celebru marca HISTORY, „Extratereștri Antici”, urmat de seria completă „Biroul Federal de Investigații Extraterestre” și premiera episoadelor „Roswell: Primul Martor”.

Pentru cei cărora le place să descopere misterele legate de creaturi fantastice, vă prezentăm „În căutarea monștrilor”, o serie de compilații care documentează vânătoarea științifică a miturilor și inexplicabilului. „Iarna misterelor” vă prezintă de asemenea enigme contemporane celebre rămase neexplicate, de exemplu „ Statele Unite ale Americii.

Cartea Secretelor „Cele mai mari mistere ale istoriei” și un final apoteotic pentru unul dintre cele mai populare seriale marca HISTORY „Hunting Hitler: Capitolul final”. În ianuarie vom continua prezentarea unuia dintre cele mai mari mistere ale lumii moderne și îi vom urmări încă o dată pe frații Langina în cel de-al optulea sezon al „Blestemului Insulei Oak”.

Extratereștri Antici Sezonul 12B – Din 1 decembrie, în fiecare marți de la 21:00

”Extratereștri Antici” explorează teoria controversată conform căreia ființe evoluate de pe alte planete au vizitat Pământul încă de acum milioane de ani. Din era dinozaurilor până la Egiptul antic, de la desenele rupestre timpurii până la observațiile constante din SUA.

Fiecare episod oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor provocatoare, relatării primilor martori și teoriilor fundamentate din jurul acestui subiect vechi . Oare ființele inteligente din spațiul cosmic au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă?

În căutarea monștrilor – În fiecare vineri de la ora 21:00

Serialul oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor provocatoare, relatării primilor martori și teoriilor fundamentate din jurul acestui subiect vechi . Oare ființele inteligente din spațiul cosmic au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă?

Statele Unite ale Americii. Cartea secretelor – Din 15 decembrie, în fiecare marți de la 21:00

În timp ce o mare parte din istoria Americii este cunoscută lumii întregi, există o altă istorie mai profundă care subzistă în umbră. Poveștile și locurile învăluite în secret și ascunse publicului … vor fi din nou aduse în focus.

Fiecare episod de două ore va oferi spectatorilor acces desecretizat în unele dintre cele mai iconice locații și organizații din America. Episoadele trecute au intrat în interiorul Pentagonului, Zonei 51, FBI și chiar Casa Albă.

Acum, seria factuală va merge și mai adânc, și mai departe și mai în detaliu ca oricând, într-un efort neîncetat de a aduce spectatorilor adevărul din spatele tuturor titlurilor noi și șocante de astăzi.

Arme Născute din Foc – Din 10 decembrie, în fiecae joi de la 21:00

Mai mult ca sigur ca săbiile să nu fie arma preferată a multor oameni în zilele noastre, cu toată colecția contemporană de arme mult mai avansate și mult mai ușor disponibile, dar asta nu îi împiedică pe unii să continue să lucreze în forje. Serialul ”Arme Născute din Foc” testează unii dintre cei mai buni maeștri fierari în timp ce aceștia încearcă să recreeze unele dintre cele mai iconice arme cu lame din istorie.

Fostul cadru militar în Armata SUA, Wil Willis, găzduiește competiția care provoacă în fiecare episode, câte patru maeștri fierari să forjeze diverse arme, care sunt mai apoi testate de un juriu format din : J Neilson, care face cuțite de mai bine de 20 de ani; specialistul în luptă corp la corp Doug Marcaida; David Baker, un maestru emerit care produce replice 1 la 1 ale unor arme istorice. Concurentul care supraviețuiește tuturor rundelor eliminatorii și se clasează pe primul loc va câștiga 10.000 $ și titlul de Campion ”Arme Născute din Foc”.

RECOMANDĂRI CRIME+INVESTIGATION – DECEMBRIE 2020

Jodi Arias: Secretele colegei de celulă – Din 15 decembrie, în fiecare marți de la 22:00

La șapte ani după ce a fost condamnată pentru crimă cu premeditare, apar noi informații tulburătoare despre Jodi Arias și despre uciderea fostului ei iubit, Travis Alexander, în timp ce fostele ei colege de celulă și cei mai apropiați confidenți fac mărturisiri zguduitoare despre timpul petrecut în spatele gratiilor alături de criminală.

Într-un interviu exclusiv la dublu, Tracy Brown și Donavan Bering dezvăluie detalii și informații șocante pe care le-au auzit direct de la Arias, inclusiv o nouă teorie bombă despre noaptea în care Alexander a fost omorât cu sânge rece chiar de către iubita lui.

Filmat la Tribunal Sezonul 3 – Din 18 decembrie, în fiecare vineri de la 23:00

Serialul ”Filmat la tribunal” te conduce către cele mai dramatice momente din sălile de judecată din America. De la izbucniri înspăimântătoare la judecători furioși, această serie prezintă locul unde s-a întâmplat povestea din spatele poveștii.

Găzduit de Dan Abrams, seria documentară va include, de asemenea, interviuri cu judecători, martori și victime pentru a spune adevărata poveste a crimei din spatele celor mai sălbatice și emoționante momente din instanță surprinse pe cameră.

Marea Britanie ucigaşă cu Dermott Murnaghan – În fiecare luni de la 23:00

Găzduit și produs de unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Marea Britanie, Dermot Murnaghan, serialul explorează crime întâmplate pe teritoriul Marii Britanii pline cu intrigi, detectivi și povești îngrozitoare de omucideri și ură.

În fiecare episod, Dermot Murnaghan evocă un caz despre care a scris sau pe care l-a investigat în detaliu. Cele cinci povești cu și despre crime sunt prezentate cu ajutorul imaginilor din arhivă și a interviurilor-cheie cu cei mai apropiați de caz, inclusiv mărturii ale membrilor familiei victimelor dar și a ofițerilor criminaliști care au ajuns pentru primele investigații de la fața locului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …