Home Grile POSTURI Sărbătorile vin. Diva aduce filme de Crăciun… de la finalul lui octombrie. Noutățile lunii viitoare

Sărbătorile vin. Diva aduce filme de Crăciun… de la finalul lui octombrie. Noutățile lunii viitoare

0
0

Sărbătorile vin. Postul Diva anunță noutățile pentru luna octombrie. Pe lângă filme și seriale noi, vor debuta și producții de Crăciun, de la finalul lunii.

„Crăciunul la Diva” se vede din 25 octombrie și propune peste 8 filme de Crăciun pe zi. Vor fi zilnic, de luni până duminică. 

Pe lângă acestea, postul aduce și seriale precum „Asistenți Medicali”, „Hawaii 5.0” (care ajunge la final) sau „Hudson și Rex”.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii octombrie din grila DIVA:

Duminică, 4 octombrie, de la 16:00 se va difuza în premieră filmul „Legile misterelor-Educație pentru crimă”

Noul film al seriei o urmărește pe Amy Winslow, un apreciat profesor de literatură, care este uimită să descopere că Mac, colegul ei, a fost arestat sub suspiciunea de crimă. Ea vrea să afle dacă este adevărat că a contaminat un inhalator cu o substanță toxică. Mac jură că este nevinovat și Amy se vede nevoită să ceară ajutorul Detectivului Travis Burke pentru a o ajuta în rezolvarea acestui mister.

Pe 11 octombrie și 18 octombrie, de la 16:00 se va transmite un film în două părți:

„Misterele de pe Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului” (11 octombrie) și „Misterele de pe Martha’s Vineyard 2: Hoțul de smaralde” (18 octombrie).

Serialul pe teme medicale „Asistenți medicali” are premiera în octombrie. Se vor difuza două episoade, duminică de la 20:00. Finalul sezonului este pe 18 octombrie. Cinci noi asistenți medicali lucrează în prima linie a spitalului St. Mary’s și își dedică viața ajutându-i pe ceilalți, în timp ce se ajută și reciproc.

Ashley preia un pacient foarte religios care este dispus să își pună viața în pericol pentru a urma calea Domnului, determinând-o pe Ashley să își evalueze credința. Naz susține o pacientă însărcinată când trebuie să ia cea mai dificilă decizie a vieții ei.

În octombrie va continua și sezonul 10 din „Hawaii 5.0”. Primul episod a avut loc luni, 7 septembrie. Se difuzează câte trei episoade lunea, de la 21:00. Pe 19 octombrie are loc marele final și se vor transmite nu mai puțin de patru episoade.

Sezonul doi din „Hudson și Rex” se vede în octombrie pe DIVA. Se transmit câte două episoade marțea, de la 21:00. Finalul sezonului are loc pe 20 octombrie. Detectivul Charlie Hudson revine alături de formidabilul său partener patruped, Rex. Când creatorul unei aplicații de întâlniri online este ucis, Charlie este obligat să intre sub acoperire în această lume.

„Crăciunul la DIVA”. Maratonul de filme festive debutează pe 25 octombrie. Vor fi câte 8 producții pe zi. Se vor difuza titluri precum: „Crăciun de veteran”, „Miracolul lui Maggie”, „Parteneri de ocazie”, „Dragoste la cabana renilor”, „Crăciun la pensiunea Bramble”, „Încurcătură de Crăciun”.

De asemenea, vor fi și filme de Crăciun în premieră, precum „Iubire de Crăciun” (Duminică, 25 octombrie), urmat de „Un iubit de sărbători” (marți, 27 octombrie) despre o tânără care își vizitează familia alături de un actor care pretinde că este iubitul ei, urmat de „Crăciunul la Plaza” (vineri, 30 octombrie) ce o are în rolul principal pe Jessica, de profesie istoric, care face echipă cu frumosul decorator Nick, pentru a readuce Crăciunul la viață.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Mai mult interes pentru șah, după serialul The Queen’s Gambit

Șahul tinde să devină un sport și mai popular în lume, după ce oamenii au urmărit serialul…