Home Filme Craciun Noutățile lunii noiembrie la DIVA. Multe filme de Crăciun și de comedie

Noutățile lunii noiembrie la DIVA. Multe filme de Crăciun și de comedie

0
0

Postul TV DIVA anunță noutățile pentru luna noiembrie. Sunt multe filme de Crăciun (multe premiere pentru România), dar și câteva producții de comedie din seria „Plăcinta Americană”.

În fiecare zi din noiembrie, de luni până duminică, vor fi câte 8 filme de Crăciun pe zi. Câteva titluri: „Coincidență de Crăciun” sau „Un Crăciun la Holly Lodge”.

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare noutățile lunii noiembrie din grila DIVA:

De luni până duminică se vor difuza câte 8 producții de Crăciu pe DIVA. Sunt filme precum: Coincidență de Crăciun (9 noiembrie), Un Crăciun nostalgic (13 noiembrie), Cu tata de Crăciun (14 noiembrie), Un Crăciun la Holly Lodge (21 noiembrie).

 • În fiecare marți și duminică de la 16:00 au loc filme de Crăciun difuzate în premieră la DIVA. Vor fi transmise următoarele producții: Coincidențe de Crăciun (3 noiembrie), Dorințe și sărutări (10 noiembrie), Curs de sărbători (17 noiembrie), Propunere de Crăciun (24 noiembrie).
 • În zilele de duminică sunt următoarele: În căutarea lui Moș Crăciun (1 noiembrie), Un Crăciun sub stele (8 noiembrie), Clubul de Crăciun (15 noiembrie), Crăciun în Montana (22 noiembrie), O familie de Crăciun (29 noiembrie).

Vinerea, de la 19:40, sunt difuzate alte filme în premieră:

 • Un Crăciun nostalgic (6 noiembrie) despre o fată de oraș, care revine în micul orășel natal, înapoi la origini;
 • Filmul romantic Crăciun la moșia Ashford (13 noiembrie) cu un agent imobiliar ce pregătește o gala de Crăciun;
 • Acasă de sărbători (20 noiembrie) despre Charlotte, o cântăreață de muzică country care întâlnește un fost coleg de armată a fratelui ei;
 • Comedia romantică Inimi de sărbătoare (27 noiembrie) cu Maddie, care împlinește dorința de Crăciun a surorii ei.

Tot vinerea, dar de la 21:30, postul DIVA a pregătit și transmiterea unor filme de comedie. Câteva titluri:

 • Plăcintă Americană 2 (6 noiembrie) – celebrul Jim și prietenii lui sunt la colegiu și decid să se întâlnească pe plajă pentru o seară de distracție; în filmul
  Plăcintă americană – Nunta (13 noiembrie) este vorba despre nunta lui Jim cu Michelle și despre familiile și prietenii lor;
 • În BLUES BROTHERS 2000 (20 Noiembrie) poți vedea reunirea trupei alături de noi membri
 • Filmul Inventarea minciunii (27 noiembrie) este situat într-o lume unde nimeni nu a mințit niciodată, până ce un scriitor profită de oportunitate.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Filme Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …