Home seriale turcesti Happy Channel va difuza două seriale noi: Elita societății și Feriha. De când?

Happy Channel va difuza două seriale noi: Elita societății și Feriha. De când?

0
1

Postul Intact, Happy Channel, va difuza din 20 iunie, serialul „Elita societății” („High Society aka Yüksek Sosyete”), de luni până vineri, de la 20:00 la 22:00, iar de miercuri, 21 iunie, va difuza ”Feriha”, de luni până vineri, de la 18:00 la 20:00.

“Elita societății”, unul dintre blockbusterele actuale turcești, va fi difuzat în exclusivitate în România, după țara de origine. Serialul îi aduce la Happy pe Engin Öztürk (Kerem), Hazar Ergüçlü (Cansu) și Ozan Dolunay (Mert).

Serialul aduce în lumina reflectoarelor două lumi total opuse: cea a bogaților și cea a săracilor. Luxul în care trăiesc cei din înalta societate contrastează cu neajunsurile de zi cu zi ale celor din clasa inferioară, însă cu toții se află în căutarea fericirii și a iubirii.

Serialul turcesc ”Feriha” (”Adını Feriha Koydum”) spune povestea de dragoste dintre Feriha Yılmaz (Hazal Kaya) și Emir Sarrafoğlu (Çağatay Ulusoy). Feriha este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier al bogaților. În momentul în care ajunge să studieze cu o bursă la Universitate, viața i se schimbă radical. Acolo îl întâlnește pe Emir, de care se îndrăgostește la prima vedere.

Totodată, serialul Elif va avea ultimele episoade astăzi.

Și alte modificări din grila Happy Channel, AICIJobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…