Home Stiri Top replici ale invitaților din Show de seară de la Comedy Central: „Ce înseamnă că ai copii? Că nu te mai uiți la seriale, parcă așa…”

Top replici ale invitaților din Show de seară de la Comedy Central: „Ce înseamnă că ai copii? Că nu te mai uiți la seriale, parcă așa…”

0
0

Primul sezon al emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu, de pe Comedy Central, s-a încheiat. Printre invitați s-au numărat vedete precum Smiley, Carla’s Dreams și Delia.

Iată cele mai tari replici ale invitaților emisiunii de pe Comedy Central:

Costel (episodul 2): “Mi-ar fi plăcut să joc într-un film de groază, pot să fiu cel speriat, nu monstrul. Plus că nu muream primul, pentru că sunt alb”.

Smiley (episodul 3): “Am cântat și în câmp. Culmea e că de la oraș am plecat. Acum uită-te și tu cum arăt, ce să zic?”

Laura Cosoi (episodul 4): “Ce înseamnă că ai copii? Că nu te mai uiți la seriale, parcă așa…”

Carla’s Dreams (episodul 5): “Avem un vis. Lucrăm pentru o idee, clar. Suntem idealiști. Ideea e să ne cumpărăm o insulă”.

DOC (episodul 6): “Știi cum e viața de rapper? Te trezești de dimineață între târfe, dai cu mâna, droguri, deschizi ușa, arme! E greu… Băieții sunt la colț. Sunt multe colțuri. Știi câte colțuri sunt?! Și aulele au colțuri!”

Teo (episodul 7): “Am o pisică modelul Satana primăvară – vară 2016. E o pisică fără păr, arată ca o pisică întoarsă pe dos. Are părul înăuntru. Partea bună e că nu lasă păr. Partea proastă e că i se vede fața”.

Micutzu (episodul 8): “Femeia și bărbatul sunt egali. Și persoanele gay. Eu sunt prooameni. Oamenii au dreptul să facă ce vor ei în intimitatea lor”.

Delia (episodul 9): “Mi s-a cerut să fac poze și la înmormântarea unei rude apropiate. Un domn mai în vârstă mi-a zis că îi pare rău pentru…, dar îi pare bine că m-a cunoscut”.

Grasu XXL (episodul 10): “Am vrut să am accent de București, dar nu pot cu tine (n.r. Viorel Dragu). Suntem ca în «Highlander», moldovenii se simt între ei și accentul revine”.

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute. Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…