Home #3Seriale #3Seriale. Criss și serialele care i-au plăcut: „Dacă stai să te gândești mai bine, toate au cel puțin o fărâmă desprinsa din realitate”

#3Seriale. Criss și serialele care i-au plăcut: „Dacă stai să te gândești mai bine, toate au cel puțin o fărâmă desprinsa din realitate”

0
0

Nu se uită la seriale când mama nu-i acasă ;), ci cel mai mul în vacanțe, a mărturisit Cristina Ciobănașu (Criss), actriță în iSerialul Când mama nu-i acasă, de la Happy Channel, filmat integral cu telefonul mobil.

„Mă uit la seriale cel mai mult când sunt în vacanță. Este activitatea mea preferată. îmi plac pentru că faci cunoștință cu alte lumi care mai de care mai interesante. Sunt atât de captivante încât ai senzația că sunt ireale, dar  dacă stai să te gândești mai bine, toate au cel puțin o fărâmă desprinsa din realitate”, a mărturisit vedeta pentru PaginadeSeriale.

PaginadeSeriale.ro a întrebat-o care sunt cele trei titluri de seriale care îi plac. Iată ce ne-a răspuns:

1. Grey’s Anatomy este serialul meu preferat, un serial despre viata doctorilor si a pacientilor dintr-un spital important din Seattle. Bineinteles, un spital fictiv. Il urmaresc inca de la inceputuri. Imi place ca are intotdeauna suspans si  intotdeauna iti doresti ca victimele sa supravietuiasca si esti cu sufletul in mijlocul actiunii.

 

 

2. Black List este un fel de serial politst in care FBI si un criminal extrem de cautat in America comploteaza sa prinda alti raufacatori. Ce imi place foarte tare la Black List este ca timp de 3 sezoane nu iti dai seama daca personajul principal feminin, Liz, este sau nu fiica raufacatorului. Ce mai tine cu sufletul la gura de fiecare data cand ma uit la un episod sunt rasturnarile de situatie absolut incredibile, la care nu te-ai fi asteptat. Cu alte cuvinte, dupa fiecare episod imi da “brain demage” J.

3. Reign Pentru ca imi place foarte tare istoria, am inceput sa ma uit si la seriale cu tematica istorica. “Reign” este unul dintre ele. Imi place foarte tare (fie ca este modificata istoria sau nu) sa aflu cum s-au intamplat lucrurile in trecut si in acest fel imi dau seama ca istoria se repeta. Este vorba despre intrigi regale, despre cum au izbucnit si cum s-au stins razboaie si bineinteles, despre vesnicile iubiri, de cele mai multe ori imposibile.

DESPRE #3Seriale

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Horia Ghibuțiu

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Vlad Logigan

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Actrița Iulia VerdeșJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…