Home Stiri Serial nou la AXN, Absentia, cu Stana Katic

Serial nou la AXN, Absentia, cu Stana Katic

1
0

AXN anunță un nou serial pentru această toamnă. Serialul Absentia, cea mai nouă producție originală Sony Pictures, va fi în această toamnă, pe AXN. Serialul detectiv o are în prim plan pe actrița Stana Katic și este produs pentru SPT de către Masha Productions.

Absentia spune povestea tragică a unei dispariții, surprinzând în detaliu varietatea de emoții încercate de familia reunită. În timp ce urmărește unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Produs și regizat de către Oded Ruskin (False Flag), cu producători executivi Maria Feldman (False Flag, Fauda), Stana Katic, Matt Cirulnick și Julie Glucksman, serialul Absentia este bazat pe un scenariu pilot scris de Gaia Violo.

Angel Bonnani (Shots Fired), Neil Jackson (Sleepy Hollow), Cara Theobold (Downton Abbey), Bruno Bichir (Narcos) și Ralph Ineson (The Witch) se alătură actorilor principali, Stana Katic și Patrick Heusinger, în producția detectivă de 10 episoade, care a fost filmată în Bulgaria.

Premiera mondială a Absentia va deschide cea de-a 57-a ediție a Festivalului de Televiziune de la Monte-Carlo Television Festival vineri, 16 iunie, la Monaco. Serialul va fi difuzat pe televiziunile AXN din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România, din această toamnă.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Un comentariu

  1. […] Postul de televiziune AXN România va include un nou serial de mister și dramă în grila de programe, serialul Absentia. Produs și regizat de către Oded Ruskin (cunoscut pentru serialul apărut în perioada 2014-2015, „False Flag”), serialul bulgar îi are ca producători executivi pe Maria Feldman, Stana Katic, Matt Cirulnick și Julie Glucksman, conform celor de la Pagina de seriale. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…