Home #3Seriale #3Seriale. Am întrebat un creator de campanii pentru filme despre trei seriale pe care le-ar recomanda

#3Seriale. Am întrebat un creator de campanii pentru filme despre trei seriale pe care le-ar recomanda

0
0

Cătălin Anchidin, nume cunoscut în industria de film, este tipul din spatele unor campanii pentru filme românești precum Aferim, Sieranevada sau Poziția Copilului.

PaginadeSeriale l-a întrebat pe Cătălin Anchidin despre trei seriale care l-au impresionat. Ne-a vorbit despre un serial care l-a emoționat și l-a revoltat deopotrivă, despre un serial care este ca un training de marketing și branding și despre unul ca o lecție despre prejudecăți, manipulare și adevăr.

1. SIX FEET UNDER – Sub pământ srl

„Six Feet Under”. L-am devorat în momentul în care s-a lansat. Cred că e de departe una dintre cele mai bune serii prin mixul fascinant de absurd, umor negru, sarcasm, fragilitate, dependență de oameni, tipologii radiografiate minuțios, ciudatele mecanisme ale relațiilor familiale în particular și umane în general. M-a emoționat și m-a revoltat deopotrivă. Cu toate că au trecut ani buni de când l-am revăzut, încă îmi revin în minte frânturi, secvențe și mai ales o serie de morți stupide și incontrolabile care rupeau ritmul poveștii, menite să te deturneze de la întreaga încărcătură emoțională. Doar că “bagajul” rămânea acolo și, inevitabil, totul căpăta mai mult sens. Rămâne serialul meu preferat și funcționează ca terapie
“Everything. Everyone. Everywhere. Ends.”

2. The YOUNG POPE – Tânărul Papa

Dacă ți-au plăcut „La Grande Belleza” și „Youth”, lungmetrajele lui Paolo Sorrentino, ai un motiv în plus să vezi miniseria HBO – „The Young Pope”.
Jude Law nu a fost niciodată mai bun ca acum. Serialul ăsta este ca mai bun decât un training de marketing și branding 🙂.

3. THE NIGHT OF – În acea noapte

„The Night Of” / “În acea noapte” Unul dintre cele mai bune thriller-uri, atât de subtil construit încât începi să te întrebi dacă personajul principal de care te-ai atașat emoțional nu e, de fapt, un criminal cu sânge rece. Smart și actual, serialul e o lecție tranșantă despre prejudecăți, manipulare si adevar.

Cine este Cătălin Anchidin:

Cătălin Anchidin lucrează de peste 8 ani în Industriile Creative. Este promotor al cinematografiei în general și al filmului românesc în special. S-a ocupat de campaniile de comunicare și promovare a peste 30 de proiecte cinematografice. De numele său se leagă producții precum „Poziția Copilului” (regia Călin Netzer)- câștigătorul Ursului de Aur în 2013 la Berlinale, „Aferim!” (regia Radu Jude) – câștigătorul Ursului de Argint pentru regie în 2015, „Sieranevada” (regia Cristi Puiu) sau „Toni Erdmann” (regia Maren Ade) – propunerea Germaniei la Premiul Oscar 2017.

DESPRE #3Seriale

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM despre trei seriale care i-au plăcut: două comedii și un thriller

#3Seriale. Horia Ghibuțiu și trei titluri pe care le recomandă

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră” despre seriale: Aș spune, ca la vinuri, “2016 a fost un an foarte bun pentru seriale”

#3Seriale. Dan Negru: Sunt mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit

#3Seriale. Paul Ipate și trei seriale care-i plac

#3Seriale. Smiley, despre serialele care i-au plăcut: „Au subiecte interesante și scenarii foarte bune”

#3Seriale. Dobro: Am un tezaur de seriale fără de care, practic, nu pot trăi în viața mea de binge watcherJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…