Home Seriale TV AXN va difuza Grimm, un serial de fantezie polițist

AXN va difuza Grimm, un serial de fantezie polițist

0
0
Don’t miss these photos from the Grimm series premiere!

AXN va difuza începând din 5 mai, un nou serial fantezie: Grimm. Un polițist din Portland află că familia sa se trage din neamul Grimm, gardienii păcii pe Pământ, și că are abilitatea de a vedea dincolo aparențele oamenilor.

Primul sezon al serialului va fi în fiecare vineri, de la 20.00.

Tentele oculte ale fiecărui episod, în care Nick trebuie să rezolve câte un caz supranatural, au împins criticii să categorisească serialul drept o dramă procedurală mai altfel, cu skepsis.

Distribuția serialului îl are ca protagonist pe David Giuntoli (36) în rolul lui Nick Burkhardt. Giuntoli a mai jucat în 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi sau Buddymoon și a avut apariții în seriale precum: Veronica Mars, Nip/ Tuck, Grey’s Anatomy sau Private Practice. Alături de Giuntoli mai apare Silas Weir Mitchell, binecunoscut din Prison Break sau ER, dar și Kate Burton (Grey’s Anatomy) și Elizabeth Tulloch (The Artist), partenera de viață a lui Giuntoli.

Lansat în Statele Unite în 2011, primul sezon Grimm a avut o audiență medie de mai bine de 6 milioane telespectatori/ episod. Serialul este creat de David Greenwalt (Angel, Buffy The Vampire Slayer), Jim Kouf (Money Monster, Rush Hour) și Stephen Carpenter (Blue Streak, The Man).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…