Home Interviu INTERVIU VIDEO. Rupert Grint, despre serialul Snatch: „Este despre cum aceste trei personaje cam naive sunt depășite de găsirea unei asemenea cantități de aur”

INTERVIU VIDEO. Rupert Grint, despre serialul Snatch: „Este despre cum aceste trei personaje cam naive sunt depășite de găsirea unei asemenea cantități de aur”

0
0

Cei mai mulți îl știu drept Ron Weasly, prietenul roșcovan al lui Harry Potter, însă acum Rupert Grint are rolul unui băiat rău, dar bun, în serialul Snatch – Unde dai și unde crapă, difuzat de AXN, marțea de la 23.00.

Serialul este un remake după filmul regizat și scris de Guy Ritchie în 2000, cu Jason Statham și Brad Bitt în distribuție.

Detalii despre serial, AICI

PaginadeSeriale prezintă în continuare detalii despre serialul Snatch – Unde dai și unde crapă, văzut prin ochii lui Rupert Grint, interpretul lui Charlie Cavendish-Scott.

Despre ce este vorba în “Unde dai și unde crapă”?

Rupert Grint: „Este destul de greu să reduc totul la un singur lucru pentru că “Unde dai și unde crapă” evoluează mereu și se schimbă. Dar la bază cred că sunt trei prieteni se joacă de-a micii infractorii. Încearcă să aranjeze o luptă, un meci de box unde Billy ar trebui să câștige și ne cam jucăm șansele și ne punem toți banii pe el să câștige doar că lucrurile sunt răsturnate de Sonny Castillo, care este acest gangster cubanez groaznic, proprietar de club de noapte.

Primim un pont de la prietena lui despre un camion blindat cu mare parte din câștigurile clubului de noapte
care se va afla într-un anume loc la o anumită oră. A, și plănuim să atacăm camionul și să furăm banii,  așa că suntem acolo la momentul potrivit și la locul potrivit  dar atacăm camionul greșit și găsim milioane, milioane de lire în lingouri de aur. Este despre cum aceste trei personaje cam naive sunt depășite de găsirea unei asemenea cantități de aur, despre felurile unice în care încearcă să îl transporte și să facă și niște bani din toată situația.”

A fost păstrat ceva din filmul original în versiunea pentru televizune a “Unde dai și unde crapă”?

„Da, cred că regăsim asta în dialog. Este destul de puternic, modern, un fel de Londra savant ca replici.

Mi se pare că și ritmul este la fel… Da, cum ziceam, este un film stilizat și asta se vede în montaj și lucruri de genul. Iar personajele sunt foarte mari și curajoase… Este o comedie până la urmă, e predominant comedie. Să păstrezi umorul mi se pare important.”

Interviul video intergral, pus la dispoziție de AXN, în continuare: Jobs Database
Arata mai multe articole din Interviu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…