Home Interviu INTERVIU. Kate Phillips, personajul principal din Miss Scarlet and The Duke: „Eliza Scarlet este o eroină”. Începe azi, la Epic Drama

INTERVIU. Kate Phillips, personajul principal din Miss Scarlet and The Duke: „Eliza Scarlet este o eroină”. Începe azi, la Epic Drama

0
0

INTERVIU. „Eliza Scarlet este o tânără strălucitoare care vrea să-și construiască un viitor care nu-i surâde, dar încearcă să facă în așa fel încât lucrurile să se întâmple”, spune actrița Kate Phillips, cea care îi dă viață personajului principal din serialul Miss Scarlet and The Duke difuzat de postul Epic Drama.

Serialul va avea premiera chiar în această seară, de la ora 22:00.

În acest context, Kate Phillips (cunoscută pentru rolurile din Wolf Hall și Peaky Blinders) a răspuns întrebărilor Paginadeseriale.ro, într-un interviu telefonic realizat cu ajutorul reprezentanților Epic Drama.

Povestea serialului, pe scurt. Drama polițistă urmărește o eroină curajoasă și independentă, pe nume Eliza Scarlet. Având o minte veșnic curioasă, Miss Scarlet a fost dintotdeauna mai interesată de ideea de a conduce agenția de detectivi particulari a regretatului ei tată, mai degrabă decât de eforturile de a deveni „o doamnă așa cum se cuvine”.

Pe lângă cazurile noi care apar în fiecare săptămână, serialul o urmărește pe Eliza în relațiile ei cu celelalte personaje: inspectorul William Wellington, supranumit „Ducele”; investitorul Rupert Parker; menajera Ivy și un escroc foarte priceput, pe nume Moses.

A vorbit despre personajul său, Eliza Scarlet, despre diferențele dintre acesta și alte personaje pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, dar și despre lucrurile pe care le-a făcut în perioada de carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

Interviul cu Kate Philips, pe larg: „Sunt întotdeauna dornică să aflu cum au fost create personajele, ce i-a influențat pe creatori”

Raul Bambu, Paginadeseriale.ro: Cine este Eliza Scarlet, din serialul Miss Scarlet and The Duke?

Kate Phillips: Cine este ea? Ei bine, Eliza este o femeie tânără, care trăiește în Londra Victoriană și care încearcă să devină o femeie detectiv și după cum îți poți imagina, este teribil de dificil pentru ea să reușească într-o lume în care intelectul sau tenacitatea sa nu sunt chiar bine primite. Aceasta este ea.

Raul Bambu, Paginadeseriale.ro: Personajul tău este un erou sau un ticălos?

Kate Phillips: Eliza Scarlet este o eroină, absolut.

Raul Bambu, Paginadeseriale.ro: Care este diferența dintre acest personaj și altele, de exemplu, Jane Seymour din Wolf Hall sau Linda Shelby din Peaky Blinders?

Kate Phillips: Ei bine, ea este diferită, deși în anumite privințe sunt probabil foarte asemănătoare. Acele femei despre care vorbești nu sunt doar un lucru sau altul. Sunt femei complexe, variate, care sunt aruncate în diverese circumstanțe specifice. Știi, Linda Shelby trebuie să ia niște decizii foarte dificile atunci când ea intră în familia Shelby. Jane Seymour, de exemplu, este căsătorită cu Henry VIII. Ea se găsește, căsătorită cu Henry VIII, în poziția de a lua niște decizii dificile.

Eliza Scarlet este o tânără strălucitoare care vrea să-și construiască un viitor care nu-i surâde, dar încearcă să facă în așa fel încât lucrurile să se întâmple. Acest lucru cred că este adevărat și pentru Linda Shelby și Jane. Sunt foarte asemănătoare, au ceva în minte și trebuie să facă în așa fel încât lucrurile să se întâmple. Dacă va reuși sau nu, trebuie să aflați.

Raul Bambu, Paginadeseriale.ro: De unde te inspiri pentru rol?

Kate Phillips: Din foarte multe locuri. Sunt întotdeauna dornică să aflu cum au fost create personajele respective, ce i-a influențat pe creatori. Rachel New, producătorul și regizorul, a vorbit multe despre asta, că Eliza Scarlet era un fel de Lizzie Bennet din Mândrie și prejudecată sau Sherlock Holmes în variantă feminină sau Indiana Jones. Spunea „deci, de aici pleci, urmărește aceste filme, citește aceste cărți și încearcă să extragi lucruri care să te ajute să construiești noul rol”.

Sunt dornică să mă întorc de fiecare dată la scenarii și să văd ce lucruri noi îmi mai sar în ochi. Si nu pare atât de real până când nu îmbraci primul costum sau până nu ți se coafează părul sau ți se realizează machiajul. Spre exemplu, părul meu a fost minunat și a durat aproximativ 2 ore pe zi pentru a realiza coafura și toate acele lucruri care te-au făcut să te acomodezi. Niciodată nu e un singur lucru.

Raul Bambu, Paginadeseriale.ro: Ce ai făcut în perioada de izolare, din cauza pandemiei?

Kate Phillips: Ce am făcut? Cred că am făcut ceea ce majoritatea oamenilor a făcut: am și grădinărit, am descoperit talente la vopsit și renovare a mobilei și chiar am construit lucruri singură. Și totodată am devenit un utilizator experimentat de Zoom, cum de altfel toată lumea a devenit acum.

Alte detalii despre serial

În total sunt șase episoade, fiecare cu o durată de o oră. Din distribuție fac parte nume ca Stuart Martin, Cathy Belton, Ansu Kabia, Andrew Gower, Kevin Doyle.

Miss Scarlet and The Duke Trailer from Moshe Laniado Peleg on Vimeo.Jobs Database
Arata mai multe articole din Interviu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…