Home Seriale TV VIDEO. Un nou serial dramă, la HBO. De azi

VIDEO. Un nou serial dramă, la HBO. De azi

0
0

HBO dă startul unui nou serial dramă. Începe azi, 15 septembrie.

Se numește „Noi, cei adevărați” și se vede atât pe HBO, cât și pe platforma online HBO GO.

Fiecare episod va fi disponibil pe HBO GO în fiecare marți și va fi difuzat pe HBO de la ora 21:00. În total sunt 8 episoade.

Serialul spune o poveste despre doi tineri americani care locuiesc într-o bază militară în Italia. De asemenea, producția explorează prietenia, prima iubire, identitatea și scufundă publicul în tot entuziasmul haotic și angoasele specifice vieții de adolescent – o poveste care s-ar putea petrece oriunde în lume.

Regizorul serialului este Luca Guadagnino. Din distribuție mai fac parte Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, KidCudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, CoreyKnight, Tom Mercier și Sebastiano Pigazzi.

Fraser (Jack Dylan Grazer), un adolescent în vârstă de 14 ani, timid și introvertit se mută de la New York într-o bază militară din Veneto, împreună cu mamele lui, Sarah (Chloë Sevigny) și Maggie (Alice Braga), ambele fiind personal militar american.

Jordan Kristine Seamón o interpretează pe Caitlin, o adolescentă curajoasă și plină de încredere, care locuiește cu familia ei în baza militară de câțiva ani. Comparativ cu fratele ei mai mare Danny (Spence Moore II), Caitlin are o relație mai apropiată cu tatăl lor, Richard (KidCudi), și nu comunică bine cu mama ei, Jenny (FaithAlabi).

Caitlin este nucleul grupului ei de prieteni, care îi include și pe Britney (Francesca Scorsese), o fată deschisă, amuzantă și dezinhibată; pe Craig (CoreyKnight), un soldat vesel în vârstă de 20 și ceva de ani; Sam (Ben Taylor), iubitul posesiv al lui Caitlin și fratele mai mic al lui Craig; Enrico (Sebastiano Pigazzi), un tânăr de 18 ani din Veneto, care o place pe Britney, și Valentina (Beatrice Barichella).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Din iulie. Un nou serial dramă se vede pe AXN

AXN propune un nou serial dramă la jumătatea lunii iulie. …