Home Interviu INTERVIU. Mihai Rait despre Dorel din Las Fierbinţi: a evoluat dar și-a păstrat naivitatea

INTERVIU. Mihai Rait despre Dorel din Las Fierbinţi: a evoluat dar și-a păstrat naivitatea

0
0
Mihai Rait
foto: lasfierbinti.protv.ro

“Buna, Dorel! Eu sunt Mihai, încântat de cunoștință”, au fost primele cuvinte spuse de actorul Mihai Rait în momentul în care a luat pentru prima dată contact cu personajul Dorel.

Mihai Rait îl joacă pe Dorel în serialul Las Fierbinţi încă de când a debutat seria la Pro TV, în data de 1 martie 2012. Şi după zece sezoane, Dorel “încearcă, în continuare, să iasă în față cu fiecare ocazie”.

“Dorel a evoluat mult de la sezon la sezon, dar și-a păstrat naivitatea”, spune Rait despre fratele lui Bobiţă din serialul de la Pro TV.

Actorul Mihai Rait a vorbit pentru Paginadeseriale.ro despre personajul Dorel, despre atmosfera de la filmări dar şi ce face atunci când nu joacă personajul “autist” şi “prostănac” din serialul Las Fierbinţi:

PaginadeSeriale.ro: Cum ai făcut cunoștință cu Dorel?

Mihai Rait: Am făcut cunoștință cu Dorel în momentul în care am primit scenariul. Am zis “Buna, Dorel! Eu sunt Mihai, încântat de cunoștință.”

PaginadeSeriale.ro: Cum ți-ai descrie personajul?

Mihai Rait: Dorel este fratele mai mic al lui Bobiță, ușor autist la început, mai prostănac, dar isteț în același timp și cu un suflet mare.

PaginadeSeriale.ro: Cu ce tipologie de oameni crezi că se identifică?

Mihai Rait: Dorel este copilăros, este tipologia omului bun la toate, însă ușor de manipulat. Vrea să le facă pe toate bine, dar din păcate nu îi prea iese.

PaginadeSeriale.ro: Cum a evoluat Dorel de-a lungul celor zece sezoane?

Mihai Rait: Dorel a evoluat mult de la sezon la sezon, dar și-a păstrat naivitatea. Încearcă, în continuare, să iasă în față cu fiecare ocazie.

PaginadeSeriale.ro: Cum este experiența la filmări? De la ce oră încep filmările? Cât filmați pentru un episod?

Mihai Rait: Filmările încep pe la 7 dimineața, iar un episod se filmează, în medie, în aproximativ 5-6 zile. O secvență se poate filma dintr-o bucată sau depinde cât de repede poți să te oprești din râs, poți să ajungi și la 8-10 duble. Mai trece un avion, mai pornește o drujbă, mai face vecinul un chef și dă drumul la “cashtan” la maxim, depinde.

PaginadeSeriale.ro: Cu ce te ocupi atunci când nu ești Dorel?

Mihai Rait: Când nu sunt Dorel sunt Mihai Rait și mă ocup cu spectacolul de improvizație în care joc de vreo 10 ani si, mai nou, de vreo 3 ani am început să fac stand-up comedy, unde consider că sunt la început și mai am tot timpul de învățat.

PaginadeSeriale.ro: Cum reacționează oamenii când te văd pe stradă?

Mihai Rait: E foarte placut să te recunoască lumea pe stradă, să te felicite pentru ceea ce faci, iar asta îmi spune mie că facem bine ceea ce facem și le suntem recunoscători pentru faptul că ne urmăresc!Jobs Database
Arata mai multe articole din Interviu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…